![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "avatar" başlıklı konu görüntüleniyor, "iyi akşamlar sn yönetici, avatarıma belirtilen ölçülerde resimler koymama rağmen,hep resmi kaydedemezsiniz yazısıyla karşolaşıyorum.url olarak girdiğimdede geçersiz dosya tipi yazısı çıkıyor.anlayacağınız resim koyamıyorum avatarıma.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | iyi akşamlar sn yönetici, avatarıma belirtilen ölçülerde resimler koymama rağmen,hep resmi kaydedemezsiniz yazısıyla karşolaşıyorum.url olarak girdiğimdede geçersiz dosya tipi yazısı çıkıyor.anlayacağınız resim koyamıyorum avatarıma.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet serkan altay arkadaşımıza katılıyorum aynı sorun bende de, neden böyle peki? Belirtilen ölçülerde resim seçmemize ramen resmi kaydedemezsiniz uyarısı ile karşılaşıyorum.. Ve bir şey daha imzamızda neden kısıtlama var?
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: avatar Evet sorun giderilmiş haber verip uyardığın için teşekkürler mora.. İyi forumlar..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: avatar teşekkürler sorun hallodu
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: avatar iyi hallolmuş bende bi resim koyıyım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |