![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Sıyah Kurdele???" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sayın Admınler; Nette bı cok sıtede hayatlarını vatan ugruna kaybetmıs sehıtlerımız ıcın sıyah kurdele bulunmaktadır... Bızde neden yok? Yada dusunuldu de fırsat mı olmadı?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sıyah Kurdele??? Sayın Admınler; Nette bı cok sıtede hayatlarını vatan ugruna kaybetmıs sehıtlerımız ıcın sıyah kurdele bulunmaktadır... Bızde neden yok? Yada dusunuldu de fırsat mı olmadı?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Sıyah Kurdele??? Hayir abi dusunulmus ama siyah kurdele yerine sehitlerimiz icin bayrak konulmus Sanirim sen yeni oldugun icin gormedim ama ilerleyen zamanlarda goreceksinki bu sitede hicbirsey gozden kacmaz...Canimsin ben biliyorum bu konunun sana ne kadar dokundugunu ve maziyi hatirlattigini yinede bu kadar saygi duyup oneride bulundugun icin tesekkurler abi...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sıyah Kurdele??? Dıkkatlı bakmayıp onyargıda bulundugum ıcın ozur dılerım acıkcası Bayrak konulması daha anlamlı olmus neyseee kusura bakmayın...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |