![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "ramazan bayramı" başlıklı konu görüntüleniyor, "en içten dileklerimle tüm forum üyelerinin ve sevdiklerinin bayramını kutlarım.saygılar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... en içten dileklerimle tüm forum üyelerinin ve sevdiklerinin bayramını kutlarım.saygılar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... ![]() Ramazan bayraminiz kutlu olsun' Herkese iyi bayramlar |
| | |
| | #13 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... Herkesin Ramazan bayramını kutlarım.İşşallah herkesin hergünü bayram gibi geçer. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 50
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir ramazan bayrmında yüreğimiz ezik bağrımız yanık şehitlik şerbetini içip o mubarek mekana şehitlik mertebesiyle giden kardeşlerimiz canlarımızla bir bayram kutluyoruz kendimi onların bir evladı bir kardeşi gibi görüp içim yansada bayramlarını kutluyorum ayrıca tüm yönetimdeki kardeşleriminde mubarek bayramlarınıda kutluyorum ben türküm bayrağım türk bayrağı diyenler hepiniz Allah' a emanet olun ![]() |
| | |
| | #15 |
| Banned | Cevap: ramazan bayramı Bazen düşünüyorum.....bende şehit olmayı isterdim sanırım ama bu yüce ünvan herkese nasip olmuyor.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |