![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "teşekkür ederim" başlıklı konu görüntüleniyor, "hepinize teşekkür ederim.tüm arkadaşlarıma ve yöneticilerime iyi geceler diliyorum.annem ya yat diye başımın etini yedi :)) kandiliniz mübarek olsun tekrar teşekkürler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | teşekkür ederim hepinize teşekkür ederim.tüm arkadaşlarıma ve yöneticilerime iyi geceler diliyorum.annem ya yat diye başımın etini yedi :)) kandiliniz mübarek olsun tekrar teşekkürler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: teşekkür ederim Seninde ve tüm forum yöneticilerimin, arkadaşlarımında kandili mubarek olsun.. İyi geceler..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: teşekkür ederim sizede iyi geceler ama ayrılamıyorum bu forumdan :))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |