![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "pişmanım" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bu forumu çok seviyorum ve son bir şans istiyorum.sweetceyo nikimi kullanabilmeyi çok isterim.dün moralim çok bozuktu.hastalığım ile dalga geçilince çok zoruma gitti.yüksell abi kusuruma bakma.tüm yöneticilerden özür dilerim.kandiliniz mübarek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | pişmanım ben bu forumu çok seviyorum ve son bir şans istiyorum.sweetceyo nikimi kullanabilmeyi çok isterim.dün moralim çok bozuktu.hastalığım ile dalga geçilince çok zoruma gitti.yüksell abi kusuruma bakma.tüm yöneticilerden özür dilerim.kandiliniz mübarek olsun.bu gece küslük kalmasın.son bir şans istiyorum.tüm forumdakiler önünde..lütfen Konu serena188 tarafından (08-10-2007 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: pişmanım yüksel bey tanımıyorum ama mesaj yazan serena188 isimli arkadaşın mesajında cidden bir samimiyet ve pişmanlık gördüm lütfen arkadaşı affedin saygılar |
| | |
| | #3 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: pişmanım Alıntı:
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |