![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Rep kazanmayı çok istiyorum!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar rep puanı almayı çok istiyorum.O KADAR KONU AÇTIM.Ama rep alamıyorum.Ne yapmam lazım benim ya.Küçücük rep istemek bile yasak mı bana??? fikirlerinizi bekliyorum..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Rep kazanmayı çok istiyorum!!! Arkadaşlar rep puanı almayı çok istiyorum.O KADAR KONU AÇTIM.Ama rep alamıyorum.Ne yapmam lazım benim ya.Küçücük rep istemek bile yasak mı bana??? fikirlerinizi bekliyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rep kazanmayı çok istiyorum!!! Rep, Daha cok acılmış konulara verilen cevaplara değil, ilginç veya yararlı bir konu hakkında acılan yeni bir baslıga üyelerin beğeni durumuna göre verdiği puandır. Siz yeterince rep alamadı iseniz demekki konularınız ilgi çekmemiş yararlı bulunmamış Siz rep vermek istiyorsanız Mesaj sayfasında sol altta bulunan terazi iconuna tıklayıp acılan pencerede tamam butonuna basmanız yeterlidir. Karsı tarafa vereceğiniz rep puanı sizin rep gücünüz kadardır,Rep gücünüz ise diger uyelerden aldıgınız rep puanı olcüsünde artar.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Rep kazanmayı çok istiyorum!!! forumun derinliklerinde dolaşırken runaw@y'ın bu yazısını gördüm.. sebebi ne olursa olsun onun en masum halini bile sezdim,gördüm.. ama şimdi yok msn sini bile açmıyor artık çok özledim yaw... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |