![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Özür!" başlıklı konu görüntüleniyor, "MSN bolumunde Ben Vürüslü Yada Kırıklınk Verdiysem Yetkililerden ve uyelerden Özür Dilerim...Saygılar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Özür! MSN bolumunde Ben Vürüslü Yada Kırıklınk Verdiysem Yetkililerden ve uyelerden Özür Dilerim...Saygılar
__________________ Repleri EsirgemeyinSevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Duyuru Alıntı:
Fakat! Kontrol edilmeden eklenen dosyaların icinde bazen virüs cıkabiliyor.Bu durumda dosyayı ekleyende ,bu sitede yonetici olan kişilerde zor durumda kalıyor Bu tür paylaşımların karsılıgı tesekkür değilde bazen küfür bile olabiliyor. Lütfen! eklediğimiz dosyaları kontrol edip ekleyelim,Hack crack ve illegal icerikli bilgiler,dosyalar eklemeyelim. Bu forum üyelerine bugüne kadar doğru bilgiler vermiş olup bundan sonrada vermeye devam ederek cizgisinden ayrılmayacaktır.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | T kür Ederim .:.:..........
__________________ Repleri EsirgemeyinSevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |