![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Quarezma'yı Eleştir" başlıklı konu görüntüleniyor, "İşlerinden dolayı Ortalarda pek gözükmeyen Quarezma supermoderatorümüz hakkında eleştirileriniz var ise Buyrun buraya... Not: Eleştirileriniz,Toplumsal Ahlak kuralları cercevesinde seviyeli olmalıdır. Kişisel haklara saldırı ve kufur iceren mesajlar silindigi gibi mesaj ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quarezma'yı Eleştir İşlerinden dolayı Ortalarda pek gözükmeyen Quarezma supermoderatorümüz hakkında eleştirileriniz var ise Buyrun buraya... Not: Eleştirileriniz,Toplumsal Ahlak kuralları cercevesinde seviyeli olmalıdır. Kişisel haklara saldırı ve kufur iceren mesajlar silindigi gibi mesaj sahibide siteden uzaklastırılacaktır.
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir Qurezma; dayanağı sadece varsayımdan ibaret bir hareketle konu kilitlemenizi eleştiriyorum.... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir elestirdigin icin tesekkürler @postaci; ben burda üyeler arasi asagilama ve ahlaksiz kelimeler sarfeden mesaj veya konulari takip etmek ve kilitlemek amaci ile görevlendirilmis bulunmaktayim.Bu yüzden burda kimse üyelere yanlis kelimeler sarf ettikce ben her zaman konu basliklarini kilitlerim. Bu siteye üye olan herkes FORUM KURALLARINI kabul etmis demektir,postaci sana tavsiyem forum kurallarini gözden gecirmen . Arkadaslar haksizssam İftira atma oyunu bu basliktaki mesajlari okuyun !
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir kardeşim; polemiğe girmek yada yaratmak amacında değilim... ama suç ve ceza vardır. suç işlenecek varsayımı ile yaptırım, yada ceza olamaz. sonra bazı hususlar görecelidir ve kişiye göre değişir. size intikal ettirilen bir şikayet oldumu, muhattabından? Ben yaptım oldu diyorsanız o başka! eğer bu konuya çok duyarlı iseniz; sihirli değneğin olsa üsttekini neye çevirirsin? oyununda bana itfahen yapılan şu hususta neden hassasiyet göstermediniz? Bende seni tuvalet kağıdına çevirirdim.... ha o arkadaş ceza falan alsın diye anlatmıyorum. ama kıstaslarda itina olursa inandırıcılık olur, diyorum... ayrıca ve özellikle; görevinizi kötü yapıyorsunuz iması yoktur. sadece daha iyi içindir eleştirim... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir 1. si kardesim felan hic hoslanmam 2. si de konuyu üyelerden gelen mesajlardan dolayi kilitledim rahatsiz olanlar oldugu icin eyer sende seni rahatsiz edici mesajlarin oldugu konu ve basliklari bana yada diger yönetici arkadaslarimiza iletseydin !! yada bundan sonra iletirsin o konuya mutlaka müdahale edilir. Umarim beni anlamissindir...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir Bencede haklı olarak kilitlemişin Quarezma.Bu bir oyun ama oyun aşağılayıcı laflara dönüşmeye başlamış.Oyunda şaka olarak bile kullanılsa bu tür kelimeler kullanılması yasak. Mesaj gonderme kuralları 4. Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda resimler yayınlamak; küfürlü konuşmak, küçük düşürücü laflar söylemek yasaktır.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir Alıntı:
ya bu başlık ne? Kadınlar, sekse nasıl yönlendirilir? | |
| | |
| | #9 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #10 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Quarezma'yı Eleştir Cinsellikle ilgili dokumanların hepsi bilgilendirme amaclıdır,senin asagıdaki linklerde gonderdiğin mesajlarda oldugu gibi hiçbirinde hakaret,asagılama yoktur. http://www.supermeydan.net/forum/56887-post346.html http://www.supermeydan.net/forum/56909-post348.html Postacı meydanı boş buldun herhalde Admin,Mod,Uye ayırt etmeden onune gelene sallıyorsun. Ama bilesinki bu forumda meydan boş değil, seviyesizliklere'de asla musaade yok ![]() SUPERMEYDAN FORUM'DAN SURESIZ UZAKLASTIRILDIN
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |