![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "forumda imkanlarımı kısıklamayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "sayın forum sahipleri benim yazdığım konuları savsata oalarak gören cahillere kanmayın onların saten beyni aklı calışmıyor bu bilgileride veren hz Allahtır hancı pervane ehlibeyitin imamı aşığıdır hancı pervane erenlere dahildir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | forumda imkanlarımı kısıklamayın sayın forum sahipleri benim yazdığım konuları savsata oalarak gören cahillere kanmayın onların saten beyni aklı calışmıyor bu bilgileride veren hz Allahtır hancı pervane ehlibeyitin imamı aşığıdır hancı pervane erenlere dahildir kimki düşmalık beslerse ehlibeyite erenlere beslemiş demektir ben orjinal sesinide kayıt yapıyorum bu islamım diye gecinenler farkında değiller hz muhammedin yolunda değiller onlar hz muhammedin ismini maşa olarak kullandıklarını bilmiyorlar onları yanılttılar ben kendimden hiç bir şey üretmiyorum hak erenlerinden olan yunus emrerin bire bir ruhunu taşıyan erenlerden olan hancı pervaneye haktan ilhamla gelen sözleri acıklıyorum onunla konuşarak öğrendiğimi sizlere iletiyorum bende kalmasın herkes faydalansın diye forumda imkanlarımı yazılarımı kısıklamayın aşağıdaki sözlere bakın yunus emre dile getirmiş hancı pervaneye ait en son acıkladığım konudan hiç farkı varmı bu müslüman gecinen beyni dar insanlar düşünsünler okusunlar YUNUS EMRE VÜCUDDA BULDUK Mani evine daldık, vücuda seyran kıldık İki cihan seyrini, cümle vücudda bulduk Yedi gök yedi yeri, dağları denizleri Cenneti cehennemi, cümle vücudda bulduk *** *** Tevrat ile incili, Furkan ile Zeburu Bunlardan beyanı cümle vücudda bulduk Yunusun sözleri hak, cümlemiz dedik saddak Kanda istersen anda HAK, cümle vücudda bulduk *** *** 359 -HANCI PERVANE Bir nur indi geldi mahhallaktan beri Bir nur indi geldi mahhallaktan yere Ademin anlında gezer bir zaman Gezer bir zaman bir zaman hey Hüre yetişti hüre yetişti Şıtın nan bir oldu güzel bir zaman Güzel bir zaman hey Leminnen geldi lem ile geldi Leminen geldi lem ile geldi -Erenlerin bağı sine yetişti güzel bir zaman Lem gayretini aldı o cana Yüz yirmi dört bin nebi dolaştı Hezere yetişti Halil ile güzel Halil ile güzel hele yar güzel hele yar güzel Halilden ayakta yürüdü zaman Halilden bir ayak yürüdü zaman Ah hele muhamede yetişti durduda tamam Durduda tamam medet hey Misafir oldu biri birinen Beşe bağladılar fadimede kaldı Hasanla Hüseyin geldi de oldu o tamam Oldu bu tamam hey Kat reyi ummana saydı erenler Beşi aldık böyle cümle görenler Yetişti imam bakıra Olduğu bir tamam oldu bir tamam Mehdî mağaraya gözle ha gözle Gelecek mehti hele bir zaman hele bir zaman Aşıklar ey okur cümleyi birden Yüz dört kitap ile badeyi alırlar doluda tamam Badeyi alırlar doluda tamam Eleman eleman Hızır nebiden hey Ervahlar içinde illa demiştir Yüz dört kitabi almış yemiştir Vuçutunda ya hu söyledikçe fark olur tamam Elaman tamam eyler eeey Bende Hancıyam eeey Yareb amaan ruhu mehdinde gezdik gezeli Cümle dağlarınnan taşları dolanırız Hakkın verdiği noktayı eritmek için Söyleriz söyleriz canda yorulmaz canda yorulmaz Ne pilimiz vardır nede dikenimiz Her gün met ederiz hele gülümüz Her aşığa vermiş gezmek yerimiz Bütün cümleye elifin nen la mekanı kurmak Herkese öğretip hak ile hak olmak Hak nasip ettiği yoluda bulmak Cümlesine ya hu gelir gideriz Her nebiyle bizde ulaştık yere Her kitaba ya hu sözümüz bile Herkes ya hu bize mürşit ile geliriz dile Mürşit ile ya hu geliriz dile Anlatmak içinde sünnet ile farzı Hak vermiştir bunu tükenmez çiçeğiyle yazı Erenler saklasın cümle hümmetü Muhammedi Her kes bulası arzı heeey Hancıyam pervane bu derdim bölünmez Ya hu bundan başka halimiz görülmez Ah hele söyleriz söyleriz ah hele yar göze görünmez Yar göze görünmez eeey Görünse sevdiği aşıkların elbette yanar Bu dünya da ya hu onlara kavuşmak haram Her gün cennete yaşarlar vara Şimdi defterinde hancı zöhreni ara İçerde defteri vuçuda yazılmış Erenler bağında gelmiş arzıda dolmuş Yeter sevdiğim hancıda derler adıma Deftere yazılmış elaman elaman Ya tabip heeey Furkan : KURAN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forumda imkanlarımı kısıklamayın Hiçbir ilime, hiçbir bilime dayanmayan hayal mahsulü bilgilerin (ki bunlara bilgi de denemez) ne bu dünyada, ne de Ahiret aleminde hiçbir geçerliliği yoktur. Sen hiç meraklanma herkesin beyni bir şekilde çalışır. Ama karşıdaki insanı suçlamak yerine biraz olsun problemin kendimizde olduğu ihtimali üzerinde durursak durum belki biraz farklı olur. Belki bu fark sana ebedi saadeti kazandırır. Düşün, bir tarafta 1,5 (Birbuçuk) MİLYAR nüfuslu İslam aleminin kabul ettiği Kur'an'ı Kerim Bir tarafta senin gibi düşünen 3-5 kişilik hancı pervaneci grubu... |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: forumda imkanlarımı kısıklamayın Alıntı:
Sana bir teklifim var? Erzurum Atatürlk Ünv. Tıp Fak. git tedavi ol, olmadı yaz forumda söz sana Ankarada ben seni tedavi ettireceğim bu açık bir taahhüt. | |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 67 ![]() | Cevap: forumda imkanlarımı kısıklamayın eh be arkadaşlar sizin durumunuzu şöyle görüyorum bir normal insan akıl hastenesine gitse ordaki hastalar coğunlukta olduğu için normal insan onlara uymadığından deli gözü ile görürler şimdi sizler coğunluktasınız hepiniz bir birinizi haklı gördünüzmü tabi ben akıl hastası olurum ama gercekte akıl hastası sizsiniz yunus emrenin durumu taptuh emrahın tekkesinde yedi sene bedava calıştı bir feyiz almak için size göre yunusta bir deliydi ben sizler gibi akıllı olamaktansa deli olmayı yeğlerim sizler bu erenleri deli olarak görürsünüz aklınız olsa veldir bunlar coğunlukta olmanız bunu değiştirmez hak aşığıda bunu dile etirmiş bakın satırlarda Hancı aşık derki delidir bunlar Ömründe seversen velidir bunlar İçtikleri doludur bunlar Hakkın cemalın başar gider |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |