![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Bu siteyi sevdim..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Rastlantı sonucu buldum, beğendim, kaydoldum..Umarım daha iyi olur...Çevreme bu siteyi duyuracağım......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: İstanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Bu siteyi sevdim... Rastlantı sonucu buldum, beğendim, kaydoldum..Umarım daha iyi olur...Çevreme bu siteyi duyuracağım... ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 93 Rep: 9133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... Hoşgeldin bende bu siteyi rastlantı sonucu buldum.güzel yorumlar yapmışsın devamını bekliyoruz |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... site güzel , konu çok ama yorum yok hiç !!!! |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... hangi site yaaaaa ben bulamadım |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... yaa sayın moderatorlerimve yöneticilerim benim bildiğim forma uymayan bişi yazılmışsa önce uyarılır ama ben hemen ceza aldım anlamıyorum yani uyarı yapılır ki bende ona göre davranırım demi ayrıca gelen yorumları okuyorum benim yazdığım gibi birsürü yazılara rastlıyorum |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... eğer bu konuda aydınlatılmazsam forma yorum yazmayı bırakacam artık |
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... hangi konuda aydınlanmak istiyorsan söyle bakıyım.ben seni aydınlatırım.. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... yani diyorum ki benim ceza alıp sonra cezamın kaldırıldığı yazım warya onun gibi bir sürü yazıya rastladım yani herkese aynı uygulamamı yapılıyo hem sayın moderatörüm ıp adresimden yerimin rahatlıkla bulunabileceğini biliyorum bunu bi tehdit amaçlıymış gibi yazmanız hiç hoşuma gitmedi ıp adresini isterlerse bende seve seve veririm demeniz yani forma gireli daha 1 gün oldu arkadaşlara tavsiye etmetyi düşünüyodum ama sizin bi anda bölle tepki göstermeniz olmadıı yaaaniii ayrıca üye adımı değiştirmek istiorum ama nerden değiştireceğimi bilimiorum |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... ayrıca bi bayan olarak geçiyorum orda galiba üye olurken bi hata olmuş nasıl değiştirebilirim onuda |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 70 ![]() | Cevap: Bu siteyi sevdim... bu siteyi sevdim ama yöneticiler sevmedi galiba beni sorularıma hala cvb gelmedi üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |