![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Lütfen AAddmmiinn BBeeyy bakın!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "ilk üyelıkden sonra 10 msj ve 7gün geçmesı lazımsıze bsyyazabılmek ıcın ama ben ısterdımkı 10 msj kolay heryardımada varım ama bı zahmet 7 gün olayını kaldırırsak cok sevinirim lütfen!!!..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Lütfen AAddmmiinn BBeeyy bakın!!! ![]() ![]() ilk üyelıkden sonra 10 msj ve 7gün geçmesı lazımsıze bsyyazabılmek ıcın ama ben ısterdımkı 10 msj kolay heryardımada varım ama bı zahmet 7 gün olayını kaldırırsak cok sevinirim lütfen!!! |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Lütfen AAddmmiinn BBeeyy bakın!!! Alıntı:
Arkadasım 7 gun olayını kaldırırsak,Bazı kendini uyanık zannedenler aynı mesajı kopyalayıp arka arkaya cesitli yerlere yapıstırıp mesaj sayısını dolduruyorlar.Gercekten foruma katılıp aktif olanlar,art niyet gütmeyenler icin 7 gun cok bir sure olmasa gerek.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Lütfen AAddmmiinn BBeeyy bakın!!! sn admin resim yüklerken sorunla karşılaşıyorum yardım edin |
| |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Lütfen AAddmmiinn BBeeyy bakın!!! evet benimde bu prioblemim var lutfen yardim sayin admin mesaj kutucugunun icersinde resim yukleme varmi yoksa benmi göremedim lutfen yardim |
| |
| | #5 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Lütfen AAddmmiinn BBeeyy bakın!!! Arkadaslar Resimlerinizi Resim upload sitelerine yukleyeceksiniz. Anasayfada foruma resim nasıl eklerim diye ipucu var,Onu okuyun Ayrıca Forum Kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum KONU KILITLENMIŞTIR.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |