![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "Yabancı Teknik Dergiler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Değerli Site yönetici arkadaşlarım Ben Yabancı Teknik dergiler TÜRKİYE koordinatörüyüm.Sitenizde dergilerimize abone yaptığınız takdirde sitenize merkezimiz tarafından hibe yapılacaktır.Dergi ve yayınlarımıza ücretsiz ömürboyu abone olabilirsiniz Evrak gönderme ücr.13YTL mevcuttur. Tel:05367663502 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Yabancı Teknik Dergiler Değerli Site yönetici arkadaşlarım Ben Yabancı Teknik dergiler TÜRKİYE koordinatörüyüm.Sitenizde dergilerimize abone yaptığınız takdirde sitenize merkezimiz tarafından hibe yapılacaktır.Dergi ve yayınlarımıza ücretsiz ömürboyu abone olabilirsiniz Evrak gönderme ücr.13YTL mevcuttur. Tel:05367663502 Saygılar Tür Koord |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yabancı Teknik Dergiler Alıntı:
Arkadasım yukarıda yeterli acıklama yok Genis bir acıklamayı bana mail ile gonderirseniz sevinirim. Uyelerimin yararına bir sey ise neden olmasın ama once yararlı birsey olduguna ben inanmalıyım. Tesekkurler!
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |