![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "site Messenger" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Yüksel Bey, site messenger tarzında bir s bet programı eklemek mümkün mü..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger İmpexe katılıyorum bi s pet odası olsa güzel olabilir bencede. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: site Messenger valla bencede güzel olur yinede siz bilirsiniz
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger evet bencede harika olurr
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: site Messenger sırf destek olsun diye bende istiyorum hihihihihi :)
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger hep destek tam destek ![]() hepimiz birimiz birimiz hepimiz için ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: site Messenger Birimiz hepiniz hepiniz benim için hadin bakalım
| | |
| | #8 |
| Guest
| Cevap: site Messenger fikir benimdi ozi biliyon demi hep destek tam destek ayrıca hemen dikkate aldığınız için teşekkürler |
|
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: site Messenger Her zaman seninleyim yani deasteğimle tama arkidişim
| | |
| | #10 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger Forum sistemlerinde asıl amac bilgi,paylasım dır s bet genelde ikinci plandadır.Chat odasina takılıp kalan uyeler genelde forumda onlara sunulan hizmetlerden yararlanamazlar,Buna ilaveten bayan uyelerin cogunlukta oldugu sitelerde messenger ve chat bolumunde cesitli istenmeyen rahatsız edici kelimeler kullanılmaktadır.Bunları bildigimden foruma chat odası kurmayı hic dusunmuyordum. sizden gelen istekler dogrultusunda kucuk bir online s bet bolumu actım,Umarım yukarıda saydıgım olumsuzlukları yasamayıp s bet bolumunu kaldırmak zorunda kalmayız. S bet bolumune ust menuden s bet linkine tıklayıp ulasabilirsiniz.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |