![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ONLİNE katogorisi Sizden Yonetime! forumu içinde "site Messenger" başlıklı konu görüntüleniyor, "Teşekkürler ve umarım dediğiniz gibi bir basitlik yaşanmaz sitede :) Tabii ki forumlara gereken önem verilmeye devam eder...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: site Messenger sitenin kurulmasına taraftarım fakat nasıl kullanılacağı çok önemli ve de kurallar kadınlar matinesine dönerse işte o zaman yandık ve o site kurulursa ben zannederim ki fazla forumla kimse ilgilenmeyecek çünkü o site daha kolayına gelecektir herkesin yinede sizler bilirsiniz
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #13 |
| Guest
| Cevap: site Messenger ben bişey sorucaktım bazen siteye bağlanmıyo sayfa hatası veriyo niye ve forumdayken üye değilsiniz diyo yardımcı olursanız sevinirim |
|
| | #14 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger Arkadaslar S bet bolmunu ilk actıgımda bazı cekincelerimin oldugunu yazmıstım.Bolum acılalı henuz 4 gun olmasına ragmen forum mesaj istatistiklerinde inanılmaz dususler var.Sizde farkındasınız uye sayımıza gore forumdaki mesaj sayımız zaten cok dusuk( yetmişbin uyeden herkez bir mesaj yazsa 70000 mesaj yapar Bizim forumda ise 25000 mesaj var bu mesajlarında yaklasık 10000 eskiden yoneticilik yapmıs ve hala yonetim kadrosunda olan kişilerin yazıları) Chat s bet olayı forumumuzu forum olmaktan cıkarmak uzere, Belki bazı uyeler bu kararımdan hoslanmayacaklar ama,S bet bolumunu kaldırmaya karar verdim.NOT : herhangi bir ırc serverde chat odasının aylık kirası 8 veya 9 dolardır. Forum sistemleri daha fazla kaynak tukettiginden buyuk forumlar server kiralamak zorundadır.Bizim forumun aylık server kirası 150 dolardır. Bu su demek, biz aylık 150 dolar odeyerek ,9 dolar ile yapabilecegimiz bir isi yapmıs oluyoruz,s bet bolumunede reklam alma sansımız olmadıgından ,bu forumun yasamasına s bet odasının faydası yoktur.S bet bolumunu acarken hata yapmıstım,simdi bu hatadan donmek icin olayı acık acık yazmak zorunda kaldım,Bundan sonra tartısmalarınızı,yorumlarınızı forumlarımızda yaparsanız sevinirim.muhabbetinizi bolmemek icin s bet bolumunu bu gece kaldırmayı dusunuyorum. Son gun kurtlarınızı dokmeyi unutmayın ![]()
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: site Messenger Alıntı:
Tamam admin anladık. site sizin tabii ama bence forumda bir gerileme yok gayet forum da iyi gidiyor. chat odasını kaldırmak da sizin en tabii hakkınız. Madem kalkacak dökelim bizde kurtlarımızı :) | |
| | |
| | #17 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: site Messenger ne olursa olsun ama site için hayırlı olanı olsun arkadaşlar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: site Messenger Yüksel bey, Ben orada sitem etmedim. Ki zaten chat sayfasında da bildirdim haklı olduğunuzu.Sanırım beni yanlış anladınız. Üzüldüm böyle genel bir açıklama yapmanıza. Bana sorabilir idiniz. Kolay gelsin, saygılar |
| | |
| | #20 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: site Messenger Neyse Galiba bende yanlıs anladım,Hepimiz insanız hata yaparız. Arkadaslar bende sizde bu site sayesinde dunyanın cesitli yerlerinden yeni arkadaslar kazandık ve hala kazanmaya devam ediyoruz, Onun icin bu forumun sanal alemde olması gerek ,en azından bizim icin oyle .Chat veya anlık mesajlasma nın birsuru degişik yolu var (msn,skype,yahoo...) Onun icin birbirimizi kırmaya gerek yok.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |