![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Tek Soruluk Anket" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dünya çapında bir anket yapılmış. Sadece bir soru sorulmus: "Lütfen dünyanın geri kalan kismındaki yiyecek eksikliğine bir çözüm ile ilgili kisisel görüşünüzü dürüstçe belirtiniz." Anket büyük bir başarıisızlıkla sonuçlanmış. Çünkü; ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 263 Rep: 25986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tek Soruluk Anket Dünya çapında bir anket yapılmış. Sadece bir soru sorulmus: "Lütfen dünyanın geri kalan kismındaki yiyecek eksikliğine bir çözüm ile ilgili kisisel görüşünüzü dürüstçe belirtiniz." Anket büyük bir başarıisızlıkla sonuçlanmış. Çünkü; * Afrika'da insanlar "yiyecek" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar. * Batı Avrupa'da insanlar "eksiklik" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar * Dogu Avrupa'daki insanlar "kişisel görüş"ün ne anlama geldigini bilmiyorlar. * Orta Dogu'da insanlar "çözüm"ün ne anlama geldiğini bilmiyorlar. * Güney Amerika'daki insanlar "lütfen" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar. * İsrail'deki insanlar "dürüstlük" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar. * Ve Amerikada'ki insanlar "dünyanın geri kalan kısmi"nın ne anlama geldiğini bilmiyorlar.
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Tek Soruluk Anket çok güzel incelikler taşıyan bir yazı.tşk.
__________________ Sevdamızın; Adı:Berrak, Sonu:Toprak, Dönen:Alçak, Olsun. |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Soruluk Anket inanılır gibi değil bu nasıl bir gerçektir böyle!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tek Soruluk Anket bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum...ama harika bir gönderme bence....yerini bulacağını umarım
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |