![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Birileri bizi kazıklıyor:(" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben bişeyi merak ediyorum millet arabalarını satıp otubusle munubüsle gitse işine biyerlere bu devlet bu kadar insana otobus bulamıyacagı için nasıl bir çözüm getirir acaba..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 255 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birileri bizi kazıklıyor:( ben bişeyi merak ediyorum millet arabalarını satıp otubusle munubüsle gitse işine biyerlere bu devlet bu kadar insana otobus bulamıyacagı için nasıl bir çözüm getirir acaba |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evt abla haklısın ama biz Türk milleti uyanıgızdır bu amerikalıların çalıp çırpma olayına ayak uydurmaya basladık onların sistemi daha farklı çogu üçkagıtçı ama bizde büyük asama kaydettik çal çırp keyfine bak olayını daha iyi uygulayıp refah içinde yasıcaz vatandasa rüşfet tarifesi uyguluyolar ortama daha hızlı ayak uydurmamız lazım ![]() temiz bi gelecek için | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() | Cevap: Birileri bizi kazıklıyor:( insanlar, zorluklari yasamasa hic bir araci gelistirmezlerdi,havada ucmak icin ucagi buldular denizlede gemiler nehirlerde köprüler mecbur kaldimi hersey yapilir, |
| | |
| | #14 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 695 Rep: 68577 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birileri bizi kazıklıyor:( Hampetrol fiyatlarındaki düşüş, ve hükümetin açık uyarısı ile indirime geçen akaryakıt şirketleri benzinde 4. indirimi de yaptı. Alıntı:
Motorin, Motorin ne olacak? Bugune kadar pahalı fiyattan alıp fazladan petrol şirketlerine ödediğimiz paralar ne olacak?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #15 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 62716 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birileri bizi kazıklıyor:( Alıntı:
![]() Hali hazırda olması gerken fiyatın çok üstünde..Yanı yıne birileri kazanıyor..Petrolün varıl fıyatı hızla düşüyor ama bize yansıyana kadar birileri zengin oluyor.. | |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 1205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Birileri bizi kazıklıyor:( hep aynı konu benzinin varili bu satış fiyatı bu 20 yıldır konu geniş devlet akaryakıttan ücretin çoğunu vergi olarak kesiyor neden kesiyor gelen hükümet hesaplıyor benim giderim şu kadar gelirim ne kadar ve nerden vergilerden akaryakıt ,işçiden,esnaftan,ev sahbinden,işadamından gider daha fazla olduhu için hatta imf borç alıyorlar 2001 kriznde imf para alınmasaymış emeklilerin maaşları ödenemicekmiş .ben istemezmiyim 1lt benzin 1ytl olsun yada daha uygun enflasyonun 0 olduhu bir hayat 2002 önce özellikle 2000 EKİM AYINDAN /2002 6 ayına kadar en fazla 2 HAFTA ÇALIŞMIŞIMDIR ALTIMDAKİ DON YIRTIKTI 2 TANE ESKİMİŞ KOTUM VARDI DİZİ YIRTIKTI HATTA BİRİ DALGA GEÇTİ YIRTIK BELLİ OLMASN DİYE AMBLEM DİKMİŞTİM ALLAHA ŞÜKÜR O GÜNLERİ ATLATTIM ŞU AN DÜNYDA KRİZ VAR İŞİMİZ ÇOK ZOR 2009 YILI ÖZELLİKLE ZATEN DOĞRU DÜZGÜN RAHAT ETMEDİM ÇOCUKLUHUMDA 1978 / 1982 YILLARINDA YOKLUK EKMEK,GAZ,YAĞ TEMEL GIDA MADDELERİ SAATLERCE SIRA BEKLERDİK 1980 DARBESİ EH ARKADAŞLAR DEMOGALAJİ DEHİL BİR TÜR VATANDAŞININ YAŞADIKLARI. EH HADİ BAKALIM SİZ OLSANIZ KİMİ DESTEKLERSNİZ 2002 DEN ÖNCEKİ HÜKÜMETLERİMİ ŞİMDİKİNİMİ???????????????????????????? Konu reddi tarafından (22-11-2008 Saat 02:28 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |