![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Yakılan Kadınlar!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın olmak dünyanın her yerinde zor. Pakistan'da daha da zor. Hepsi de yakınları tarafından yakılmış... NACAF SULTANA: 5 yaşında uyurken babası tarafından yakıldı. Çünkü baba evde bir tane daha kız ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakılan Kadınlar! Kadın olmak dünyanın her yerinde zor. Pakistan'da daha da zor. Hepsi de yakınları tarafından yakılmış... ![]() NACAF SULTANA: 5 yaşında uyurken babası tarafından yakıldı. Çünkü baba evde bir tane daha kız istemiyordu. Nacaf yaralarının iyileşmesi için tam 15 kez ameliyat oldu. Şu anda 16 yaşındaki talihsiz kız yakınlarının yanında yaşıyor. ![]() SABİRA SULTANA: 30 yaşındaki kadın kocası tarafından yakıldığında hamileydi. ![]() RUM SAEED: Şu anda 30 yaşında... Yakıldığında ise 18 yaşındaydı. Caddenin ortasında evlenmeyi reddettiği genç tarafından asitle yakıldı. Yüzü, sırtı ve omuzları tamamen yanık... Tam 25 kez ameliyat oldu. Daha bir çok kare var!Haberin devamı İçin tıklayınız Bir insana bu yapılırmı bu hainleri protesto ediyorum!
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler Konu Gülüm tarafından (20-08-2008 Saat 02:51 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakılan Kadınlar! Buyrun burdan yakın , insanlığınızı.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Yakılan Kadınlar! Onlar o bayanları değil içlerindeki bastırılmıs duygularının acısını bastırmak icin kendi duygularını yakmaya calısmıslar bence..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakılan Kadınlar! Zerre kadar vicdanı olan ..... Zerre kadar insaniyetten nasıbını almış bir insan , böyle bir vahşeti reva göremez hiç bir kimseye. Ey İSLAMİYET birkez daha sana AŞIK oluyorum. Demişsinki ; Sakın kimseyi ateş ' e ( Yakmayın ) atmayın demişsin. Umarım İnsanıyetten nasibini almamış , insan suretindeki............... senden ders alır .. Emeğinize sağlık Sevgili kardeşim. |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakılan Kadınlar! Kendilerini cehennemde bulduklarında, bu kadınların hangisi kendilerini yakanı affeder acaba:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakılan Kadınlar! bu nasıl bir vicdan bu nasıl bir merhametsizlik ... bu dünya hayatı bir kaç günlük bir serüven nasıl olsa bitecek YA SONRA sonra bunları yapan sonsuza kadar ateşlerde yanacak..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 31 Rep: 3044 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yakılan Kadınlar! Bunları bir insanın yapabileceğini zannetmiyorum ki hep erkekler yapmıyor gecenlerde bir olay duymuştum kadın kocası uyurken sıcak yağı kafasından asagı dökmüş
__________________ ''DEĞERSİZ DEĞERLER'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |