![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Diyarbakır'a Deniz yasak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hisarlikenan ´isimli üyeden Alıntı Sayın admin veya adminler!!! hu huuu size sesleniyorum.Alo Adana,adana aloooo... Bu nasıl bir sitedir nasıl bir forumdur? İslam'a her fırsatta dil uzatanlar nedense mantar gibi ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 893 Rep: 88228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
Arkadaşlar yorumlara biraz daha dikkat birbirimizi kırmadan ,incitmeden.Herkes birbirinin fikrine saygı duysun atmaca gibi atlayıp yorumlara kendinizi kanıtlamaya çalışıp karşınızdakini kırmayın lütfen...Teşekkürler..
__________________ Kimse Bana Masal Anlatmasın Çocukkende Sevmezdim Zaten.. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Şaşkınlıktan yazınıza baka kaldım. pes. Apo ve örgütüde marksist bir örgüttür nereye saklamayı veya yutturmayı düşünürsünüz o sizin sorununuz. Apo bu gün asılırsa çıkar göbek atarım her gün doğudan gelen şehit haberleri için ağlıyoruz. Nedir şimdi bu ? Sanırım senin uykuya ihtiyacın var.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #43 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24727 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Ablacım senin işinde zor.Yuksell tükanı kapattı işler sana kaldı.Tükanda müşteri çok bu sıralar.Herkes raflardan mal indirtiyor ama alışveriş yapan yok.Anlıyacağın işler kesat gibi.Ama olur esnaflıkta böyle zor günler.Ne diyeyim Allah bereket versin... |
| | |
| | #44 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 893 Rep: 88228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
![]()
| | |
| | #45 |
| Misafir..
| Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! [quote=doğangüneş;113743]Bu forumda hiçbir ayrımcılık,hiçbir guruplaşma olamaz.Biz bunların hepsine dikkat ediyoruz sen merak etme..Konuya gelince konunun nesi var haber konusu bu forumada taşınıp,tartışılması gayet doğal.Tabiki herkes saygı,sevgi çerçevesinde fikrini,düşüncelerini belirticek.Birşeyler konuşulup,tartışılmazsa konulara nasıl açıklık getirilebilirki...dimi Pardon,rahatsız ettik galiba,geldiysek sağda inelim. Şimdi bu mesajınıza cevap verme hakkı doğdu; diyorsunuzki: "Bu forumda hiçbir ayrımcılık,hiçbir guruplaşma olamaz.Biz bunların hepsine dikkat ediyoruz sen merak etme.." "herkes saygı,sevgi çerçevesinde fikrini,düşüncelerini belirticek.Birşeyler konuşulup,tartışılmazsa..." Bu iki cevap arasındaki 7 farkı bulabildinizmi? Konu siyaset; ama siz gruplaşma kutuplaşma olamaz diyorsunuz,ama farklı gruplar birbiriyle tartışmadan konular nasıl aydınlatılabilir diyorsunuz. Bir lahana turşusu var bu işte ama hadi hayırlısı:) |
|
| | #46 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? | |
| | |
| | #47 |
| Misafir..
| Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Herkes istediğine inanabilir ama herkes istediğini dile getiremez. Çünkü;İstediğini söyleyen istemediğini işitir... Acaba ben mi yanılıyorum? |
|
| | #48 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Neden sen inandıklarını söyleyebiliyorsan ben söyleyemeyim ? Bak ben senin inancını sorgulamıyorum yada yadırgamıyorum ya sen benim inancımı niye sorguluyorsun ki ? Ayrıca aba altından sopa hiç hoş olmadı bu
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #49 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 893 Rep: 88228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! [quote=hisarlikenan;113750] Alıntı:
| | |
| | #50 |
| Misafir..
| Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! İstediğini söyleyen istemediğini işitir lafı herkes için geçerli.Neden üstüne alındığını anlayamadım.Elhamdülillah ben müslümanım,eğer bir gayr'i-müslimin inancını sorgularsam o zaman bende istemediğim lafı işitirim.Anlatılmak istenen sadece bu!!! Neyse bu konu saded'i aşmaya başladı. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü ebna'i-adem den özür dileriz. |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |