![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Diyarbakır'a Deniz yasak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Demek namaz kılarken bunları düşündün ha... Travman hala devam ediyor "yek"... Dikkat et... Devlet tarafından ve yandaşları o ünlü kurtçular tarafından öldürülen ,yüzlercesi hapiste çürütülen ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
Sosyalist Barikat 16 Mart Katliamı - Vikipedi Basit üç dakikada buldum bu linkleri daha binlercesi var. Şu anda bulamadığım lise öğrencilerinin evlerinde boğularak öldürüldükleri olay vardır ki google inatla bulmuyor. Herneyse Güney anlatamayacaksınız anlatamayacağız nasılsa. Elindeki belindeki silahla poster asan çocukları öldürenlerin hepsi solcuydu.....
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? Konu carloss tarafından (09-08-2008 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
Avuçları patlarcasına alkışlayanlarda (sanal) caba. Arada sataşma konularada malzeme olmuş forum ama alıştık artık. daha aklınıza gelen bir kaç olay daha yokmu? temcit plavı gibi? Sevgili güney DENİZ bitti kara göründü gözünüzü açın ve sizin gözünüzle görmeye alışık alüsünasyon görenlerde gerçek görüntüler ve yaşama uyum sağlasın artık ne dersiniz? İlizyonizmi bırakın da artık, bakın ne güzel şiirlerinizi okuyorum, o konular sizi daha mı sarıyor ne? iyi forumlar. | |
| | |
| | #33 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24727 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Sevgili Montecarlo senin birşey anlatmana gerek yok ki.Ben internetten bulmadım yazdıklarımı,birebir yaşadım diyorum neden anlayamıyorsunuz.Ben Ülkücü-Solcu, şucu bucu mecralarına girmeye çalışmadan geçirdiğim travmalı günleri anlatmaya çalıştım hepsi bu... |
| | |
| | #34 |
| Misafir..
| Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Neyse sileyim ben bu mesajı. Kenan HİSARLI Konu hisarlikenan tarafından (09-08-2008 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir. |
|
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Ben 78 doğumluyum yani bunlar olurken yeni doğmuştum. Ama elinde silahla nasıl solcu kovaladığını anlatan abilerle büyüdüm. '' Şerefsiz gelmiş bizim duvara orak çekiç çizmiş peşi sıra iki tane sıktım koşamadı bile '' Hoş değildi. Sol demek = bölücülüktür demek yanlıştır. vs vs vs yada ingilizlerin dediği gibi bla bla bla bir şey değişmez.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #36 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
Diyarbakırda Türk olmak nedir_ sen yaşadın mı? Anlatmaya başlarsan, bölücülerin ekmeği yağlanır geç bunları, Güneyin nifak konusu olmuş bu başlık ve tutmuş nedense de. Zavallı Sendika org siteside kalmadı sendikacılık işleri ve etkileri kaşağılık görevi yapıyor zahir. Aklına gelen konuyu kaşıyor. | |
| | |
| | #37 |
| Misafir..
| Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Sayın admin veya adminler!!! hu huuu size sesleniyorum.Alo Adana,adana aloooo... Bu nasıl bir sitedir nasıl bir forumdur? İslam'a her fırsatta dil uzatanlar nedense mantar gibi çoğalmaya başladı,hem de zehirli mantar. Yoksa her horoz kendi çöplüğünde öter mi demeliyiz ha? Bu ve bunun gibi amacı sadece insanları kışkırtmak olan saçma sapan konulara artık müsaade etmeyiniz! |
|
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Öncelikle sakin sakin ; Askerliğimi güneydoğuda yaptım gene olsun gene yaparım. Şimdi sen tutup benim yazdıklarımı apoya nasıl bağladın hoş bunu anlamadım neyse diyoruz. İhtilal zamanı ve gezmişin arkadaşlarından bahsediyor konu yanlış hatırlamıyorsam. pkk nın ilk eylemleri 84 yılındadır öyle ise tarihler tutmuyor yoksa ben mi yanılıyorum. Pkk ile solu aynı çizgiye sokma çabanızdan vazgeçmelisiniz. Diyarbakırda Türk olmak ne kadar zorsa karadenizde de Kürt olmak zordur belki bunu düşündünmü tek taraftan bakma diyen arkadaşım. Hadi diyelim kürtlükten bahsediyorsun onada cevap yazalım. Diyelim ki kürt olarak doğdun ... Ne yapacaktın intihar mı edecektin ? Ben kürt değilim bunuda belirteyim. Ayrıca sol = kürt değildir.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #39 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24727 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Valla ülkücü mülkücü,solcu molcu,velhasılı ikbalini her daim milletten önde tutan,kaostan-kargaşadan medet uman bazıları Ergenekon davasının sanıklarıdırlar,kamyondan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak lafı uzun bir rötardan sonra inşaallah anlamını bulacaktır.Sanırım bunda hemfikiriz.Ama siyasi forumlarda iş başka mecralara dönüşüyor sitemizde.Periyodik bir şekilde fikirlerini empoze etmek isteyenler işi sinir harbine dönüştürmeyi forumun yaşamsal kaynağı bellemiş.Sevmiyorum aslında, ama can damarı derler ya...o işte...Yoksa yaradılanı hoşgör yaratandan dolayı temel düsturumdur.Bir insana kötü gözle bakmamanın en etkili yolu; onun bir zamanlar bebek olduğunu, ,ya da yaşlı muhtaç bir ihtiyar olduğunu düşünmektir.Bunu ben gündelik hayatta yapmaya çalışıyorum,çok sinirlendiğinizde etkili oluyor,herkese tavsiye ediyorum.Amaan karman çorman bir yazı yazmışım,ee gecenin bu saatinde olacağı buydu... |
| | |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Kürt veya türk veya başka bir milletden olmak değil GAFLET VE DALALET içinde olmak konumuz? değildir saplantıları geneldir. Diyarbakırda hangi siyasi değerlendirme oradaki agresif ve örgütlenme vede gafleti hafifletir, siz çözüm nedir kafanızda o varsa açıklayın sığınmayın öyle iki beylik lafın arkasına. Güneydoğu değil yurdun en serhat bölgesi ile en merkezi bizde aynı değerde dir kimseninde bunu değiştirmeye veya bedelini ödemeden emeline ulaşmaya haddi yoktur unutma. Ben kürt değil bölücü ve sol söylemlere sığınarak nifak sokanlara söz söyledim. Apo ve örgütüde marksist bir örgüttür nereye saklamayı veya yutturmayı düşünürsünüz o sizin sorununuz. Sen yazılarında ağır ol ve söze edep dışı mana katmamaya bak. Yoksa önce sen sakin ol.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |