![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Diyarbakır'a Deniz yasak!" başlıklı konu görüntüleniyor, "karısmayayım dedım ama duramıyorumm ya bırakın herkes ıdeolojısını savunsun kötülemek neden ve nereye kadar ve sonuc ne olacak herkesın dunya gorusu bır olsa cok mu ıyı olacaktı bu dünya zaten ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! karısmayayım dedım ama duramıyorumm ya bırakın herkes ıdeolojısını savunsun kötülemek neden ve nereye kadar ve sonuc ne olacak herkesın dunya gorusu bır olsa cok mu ıyı olacaktı bu dünya zaten cogunlugumuz cobanın pesınde gıden koyun mısalı bazen sürüden ayrılanlarında seslerını duymak lazım kapatmayın kulaklarınızı ve duyun bızı |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 326 Rep: 32494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
Vallaha ben bu kardeşimde zevk alıyorum... Bu '' ALTIN '' Kardeşimizden Karşısındada siz var iseniz .............. Gelde keyif alma :Entusiasmado: İkinizede Teşekkür ederim... | |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! :Entusiasmado::Entusiasmado::Entusiasmado: haksızlık etmeyin güneye valla oturdğu yerden harika yorumlar yapıyor ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
İroni olmadığından yola çıkarak diyorumki; Ben "güney" hiperaktifimdir ve hiç oturmam ama oturmak isteyenleri buyur ederim keyifle... Aslında enteresan bir konu geldi aklıma.. Kullanıcı nickleri ve anlamları yada sizde bıraktıkları izlenimleri...Bakalım kim nasıl yorumlar.... Hadi bakalım fikir benden değerlendirmesi senden....:)))
__________________ | |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
üzgün kıs tek kelimeyle yorumun harika herkes istediği düşünceye sahip olsa ve bizlerde buna sayğı duysak ve çok güzel bir mozaik olsa ne kadr güzel olurdu değilmi bazı koyunlara inat :Entusiasmado:
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #17 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Alıntı:
pusucukurt hayatın farklı renklerde olması çok güzel ama nurcu ama sağcı ama solcu yeterki insanlığımızı kaybetmeden birbirimizle sayğı çerçevesinde tartışmamız ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! | |
| | |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! Pusucukurt senin düşüncelerine katılmamak mümkün değil(herkes katılır)zira aslolan insanı sevmektir.Ama demin cuma namazını kılarken aklıma hep takıldı durdu;12 eylül öncesi.(Allah'ım günah yazmasın)Ben o zamanlar küçük bir çocuktum ama yaşadıklarımız dün gibi aklımda.Dükkanımıza,evimize bomba atıldı bizim.Ölümlerden döndük yani anlayacağınız.Üstelik bu işi yapanlar komünizmden,sosyalizmden dem vuran marksist-leninist mahluklardı.Şimdi bu travmaları birden atlatmak mümkün müdür?Tamam insanı sevelim,zaten işimiz gereği günde binlerce insana yardım ediyoruz ama...ama şu edebi yazılar var ya...:Enfado: Konu Y.E.K. tarafından (08-08-2008 Saat 03:17 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! pusucukurt haklı bu konuda sıyaset dısında en önemlısı bırbırını sevmek..zaten sorun burda sevgı olmadıgı yerde kavga dogar..12 eylül oncesını ben de yasadım..12 eylül oncesınde bu mılletı bırbırıne dusurenler kardesı kardese vurduranlar ne sagcıydı ne solcuydu..gencecık ınsanlar asıldı olduruldu..bır mıllet 40 yıl gerıye goturuldu..bu vahım olayları yaratanlar kımlerdı pekı..ne yazık kı her devrede oldugu gıbı bu ısten rant saglayan cevrelerdı..saygımız sonsuz sevgımız sevıyelı olsun ve bır daha bu mılletı kımse kandıramasın |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Diyarbakır'a Deniz yasak! İnşaalah Üzgünkız,sende olursun İnşaalah bundan sonra Gülgünkız |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |