![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "neden sevinmeyi beceremiyoruz" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yine sevinmenin tozunu kaçırdık. Kocaman amcalar , gencecik çocuklar , devlet görevlisi insanlar aldılar ellerine silahları ve deliler gibi ortalığı toz duman ettiler. Bir defa da maçtan sonra kutlamalarımızı tadında ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | neden sevinmeyi beceremiyoruz Yine sevinmenin tozunu kaçırdık. Kocaman amcalar , gencecik çocuklar , devlet görevlisi insanlar aldılar ellerine silahları ve deliler gibi ortalığı toz duman ettiler. Bir defa da maçtan sonra kutlamalarımızı tadında bıraksak. Olmaz böyle olmamalı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Sevinmeyi becerememek değil, eğlenmeyi bilmemek! İnsanlar eğlenmeyi bilmiyorlar, bir maç aldık, keşke almasa idik, böyle olacağına ben yenilmemizi tercih eder idim. İnsanlar bir maça gidiyor, ortalık polik dolu, neden? Haddi bilmez insanlar yüzünden, en basit bir maçta bile kavgalar oluyor, bir GS'li bir FB'liyi, bi FB'li GS'liyi dövmeden maçtan evine dönmüyor.. Tribünler ayrı? Aynı olsa, maçtan sağ çıkan olmaz çünkü, Dün ki maçtan sonra silahlar susmadı, neymiş efendim, maç kazanmışmışız! Bundan sonraki maçları hepsinde İNŞ. YENİLİRİZ!!!
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Evet Onairci, Bu görüş zaten tamamen senin görüşün. Bende senden esinlenerek yazdım buraya. Neden peki eğlenmeyi bilmiyoruz sence?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Bizler neyi doğru düzgün başarabiliyoruz ki, illa bir olay çıkmadan eğlenemiyoruz, insalar eğlenmeyi, olay çıkartmak sanıyorlar sanırım.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Düğünlerde silah atmak için yarışan bir toplumuz. Neden yapıyorsunuz dediğimde ise " bu evlenen adamın şerefine" diyorlar. Halbuki evlenen yeni çiftlere bu kurşun partalarını yardım olarak verseler kimbili o gençler ne kadar eksiğini kapatır. Maçların sonunda da öyle değilmi. Kardeşim al çoluğunu çocuğunu güzelce eğlen. ama nerede
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Sonra, Avrupalılar bızlere barbar dedıgınde ortalıgı ayaga kaldırıyoruz. Sevınmeyı bıle bılmıyoruzkı. En guzel anlara golge dusure bılmek gıbı ender gorulen bı yetenege sahıbız bız Turkler. Yenmenın sevıncını yasamayı bılelım. Aman Onaırcı, tobeye gel abım, yenılmeyelım :) Yarı fınalın ve kupanın sevıncını daha guzel, daha ınsancıl yasamamız temennısınde bulunmak sankı daha bı guzel.
__________________ |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 115 Rep: 11168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Alıntı:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #8 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16598 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Mutluluk ve mutsuzuluk ogrenilebilen duygular. mutsuz olanlar. mutlu olanlarin mutluluklarini kiskandi bu toplumda. mutsuzlugu ogretti. ve mutlu olan olunacak sey birakmadilar. artik gulecegimiz seyeler basit seyler, sanat kalmadi. Kendi garipligimize ve aglanacak seylerimize guluyoruz.Karamsarligimiza guluyoruz. sevinmek yasak, mutsuz insanlar mutsuzlugu asiladigi icin . birileri zevk essekte bulunur dedigi icin. Mutluluk duygumuzu doya doya yasamadigimiz icin. Alisamadik. Alkol icince rusyada , bulgaristanda, romanyada,cinde,korede japonyada sapitan kac kisi varsa bizdendir. cunku icmeyi bilemedi. yasaklandi Baska toplumlarda bu yok hem cesur hem deli . cunku ogretilmedi verilmedi. Onun mutluluk hakkinda hic bir fikri olmadi. Eline silah verildi ama, ruhsat hakki verildi. o da mutlu olunca icinden patladi , herkese duyurmak istedi. BANG . Kendi ulkesinin Rakisini hic tanimadi, Icki icmeyi hic beceremedi yurtdisinda iceri attilar bazen, bazen mafya kafasini patlatti.hastanede buldu kendini.Erkekti, kendi ulkesinde pahaliydi gunahti, ayipti. yasaklara karsi yapamazdi ,o zikkimi disarda icince de sapitiyordu.fanetikti,kiskancti.gunahlari coktu , cinselligi de birgun patladi dayanamadi birine tecavuz etti. Dedi ki sarhostum (alkol suclu) en kolay kivirma yolu. her sucun altindan alkol cikti. ne hikmetse yabanci ulkelerde sarhosluktan kaza yapan yoktu, adamini iyi taniyor. sisede bir durmasini bilseydi. Durmadi . Deli , bastirdigi duygular aciga cok kotu cikti. pis herif mutluluk senin neyine. gir kodese bakalim. Alkol al sana.. zam al sana ...zam gor gununu hep sen yaptin bunu insanlara , ne hikmetse kesilmedi problemler. Toplum ise cezalandircak ibretlik insanlar aradi. yapmasin diye. ama kesilmedi. kesilmedi. demekki baska yerde problem var. Mutluluk topluma ogretilmedikce problemler yasanacak diye dusunuyorum. Bakis acisina bagli , Sizi mutsuzluga goturen,gulmenizi engelleyen insanlardan uzak durun o duyguyu yasayin, gulmeyi ogrenin yoksa gelecekte silah ile tepkinizi gosterirsiniz. bastirilmis duygular birgun aciga cikar.. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: neden sevinmeyi beceremiyoruz Bugun gazetede ufacık bır cocugun dayısı tarafından acılan ates sonucunda yayılan sacmaların basına ısabet etmesı netıcesınde hayatını kaybettıgını okudum. Hanı yenılmeyelım demıs ıdım ya, yenılelım, katıldıgımız tum musabakalardan elenelım, hatta tum musabakalardan ıhrac edılelım. Yazıklar olsun :@ Sevınmeyı bılmeyenlerın hıcbır guzellıgı tadmasına hakkı yoktur :@ dugun facıası: Adana’daki düğünde bir şahsın ateşlediği tüfekten çıkan saçmalarla 12 kişi yaralanırken, 5 yaşındaki Salman eren öldü. Anadolu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Nezir E. isimli şahsın düğünün olduğu sokaktaki bir evin d***** çıktığı ve elindeki pompalı tüfeğin ateş alması sonucu saçmaların düğündekileri yaraladığı kaydedildi. Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayda hayatını kaybeden Salman Eren’in cenazesi dün toprağa verilirken; Salman Eren’in dayısı olduğu belirtilen zanlı Nezir E., gözaltına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 21 adet fişek ile yakalanan Nezir E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Türkiye Gazetesi
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |