FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Şikayet ve Protesto ediyoruz

Organ mafyası artık heryerde...

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Organ mafyası artık heryerde..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Organ mafyası artık heryerde:(((((Ülkemizin dört bir yanını sardılar,organ mafyasına yardım eden herkesi kınıyorum,organlar ehil eller tarafından alınıyor,hipokrat yemini edip bu yemini kötüye kullananlara yazıklar olsun,Allah onları iki cihanda yaksın inşallah ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2008, 01:22 PM   #1
FORUM MODERATOR

Eftelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.

Blog Mesajları: 9
Eftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyorEftelya çok gurur duyuyor
Organ mafyası artık heryerde...

Organ mafyası artık heryerde:(((((Ülkemizin dört bir yanını sardılar,organ mafyasına yardım eden herkesi kınıyorum,organlar ehil eller tarafından alınıyor,hipokrat yemini edip bu yemini kötüye kullananlara yazıklar olsun,Allah onları iki cihanda yaksın inşallah
Yazıklar olsun,utanıyorum bu insan kılığındaki canilerden,Allah herkesin evladını bu gibi canilerden korusun,aman anneler evlatlarınızı bu konularda bilinçlendirin, okul çağındaki çocuklarınızı eğer okul yakınsa siz götürüp getirin,değilse sağlam bir servise verin,hatta servis personelinden temiz kağıdı isteyin,çocuklarınız evlerinizin yakınındaki park ve bahçelerde oynuyorsa mümkünse başında durun veya güvendiğiniz bir aile büyüğüyle gönderin,değil çocuklar koca koca insanlar bile organ mafyasının kurbanı oluyor.

20li yaşlardaki bir kız yaşlı bir teyzeyi teyzenin ricası üzerine karşıdan karşıya geçiriyor,karşıya geçerlerken kız aniden bayılıyor,teyze taksi çağırıyor ve kızı taksiye atıyor,taksici ne oldu teyze deyince kızım fenalaştı diyor,taksici hastaneye götürelim deyince yok evladım evimiz yakın sen bizi falanca yere götür diyor,taksici onları tarif edilen adrese bırakıyor,hatta kızı eve kadar taşımayı teklif ediyor,teyze olmaz ben komşuları çağırırım beraber taşırız diyor,kısa süre sonra takside telefon çalıyor,taksici sağa sola bakıyor,arka koltukta bir cep telefonu ısrarla çalıyor,ısrarlı çalmasına dayanamayan taksici açıyor,karşı tarafta bir erkek sesi:Kimsiniz diyor karşıdaki ses,taksici ben xxx plakalı taksinin şoförüyüm diyor,adamda bu tel. kızımın diyor,taksici kızınız fenalaştı annesiyle beraber eve bıraktım deyince adam olur mu diyor annesi yanımda hemen bana yerini söyle kızımı nereye bıraktın diyor,taksiciyle buluşuyorlar ve polise de haber veriliyor,teyzeyi bıraktıkları adrese gidiyorlarki orada öyle biri yaşamıyor,birkaç gün sonra kız Çengelköy'de bir mağaza önündeki konteynırda ölü olarak bulunuyor,organları alınmış Teyze kızın koluna girdiği sırada uyuşturuculu iğne batırmış:(((

Siz siz olun ne çocuklarınız ne de sizler asla kimseye güvenmeyin.
Eftelya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 03-05-2008, 02:58 PM   #2
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor
Cevap: Organ mafyası artık heryerde...

insanii degerimiz, fiyatimiz dustukce, organ pazarinin en ucuz satildigi hatta bedava calindigi hale geliyoruz. hadi ucuz ama hirsizlik icin de uygun. bu da sistemin bir parcasi.
Bobrek satmak isteyen genclerle dolu ulkemiz.
yurtdisina mal satamayan bir ulke olunca, parcalanip insan satiliyoruz. hindistan bile bu konuda daha titizdir. en azindan doktorlar kesip kapatip birakirlar.

bu verdiginiz haber eski ama daha cok yayginlastigi gizlice ilerledigi dusuncesindeyim.
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-05-2008, 10:12 AM   #3
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: Organ mafyası artık heryerde...

1 hafta önce maalesef aynı vahşet bizim burada da yaşandı ...Oturduğumuz yere yarım saat uzaklıkta...İki kişinin gözlerini oyup,böbreklerini çalmışlar...

Vahşet...İnsanlık dışı...Zulüm...Cehalet...Zavalılık...Daha ne denir bilmiyorum...?

Etiketler
mafya, organ

Seçenekler
Stil