![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "avatarı protesto ediyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "sevgili arkadaşlar foruma geldiğim ilk günden beri daha doğrusu forumla karşılaştığım ilk an itibari ile doğan güneş adminimizin avatarını protesto ediyorum açıkçası gördükçe haya ediyorum :(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: FARKEDERMİ???????
Rep Gücü: 0 Rep: 174 ![]() ![]() | avatarı protesto ediyorum sevgili arkadaşlar foruma geldiğim ilk günden beri daha doğrusu forumla karşılaştığım ilk an itibari ile doğan güneş adminimizin avatarını protesto ediyorum açıkçası gördükçe haya ediyorum :( |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: avatarı protesto ediyorum sen paylaşımını yap ve bidahada sataşma yapma...
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: FARKEDERMİ???????
Rep Gücü: 0 Rep: 174 ![]() ![]() | Cevap: avatarı protesto ediyorum sataşma falan yapmıyorum burası protesto alanı değilmi rahatsızlığımı güzel bir dille izah ediyorum ..... |
| |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: avatarı protesto ediyorum Haya kelimesini kullanıcak kadar protesto ediceğin bi resim yok ortada resme dikkatle bak daha öncedende açıklama yapıldı sanat eseri olan bi resmi bu denli saptırmanın anlamı yok.Müstehcen olan hiç bişey zaten yok oyüzden anlamsız şeyleri yazmana hiç gerek yok.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: avatarı protesto ediyorum Alıntı:
.Madem pretesto ediyorsun aç bakalım bu "haya" durumunu da detay öğrenelim | |
| |
| | #6 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: avatarı protesto ediyorum Alıntı:
Not: Biz üyelerin kurallarına değil ,üyeler bizim, forumumuzun kurallarına uymak zorundadır. Hiçbir üyeye yöneticileri sorgulama hakkı verilmemiştir. KONU KAPATILMIŞTIR
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| |
| | |