![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Kınıyorum !..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Onların geçmişte kahramanları yok !... O yüzden ; Batman'la, He-man'la, örümcek adam'la, Süperman'la vs. v.s.. avunuyorlar... Ama bizim geçmişimiz öyle değil !... Kahramanlarla, kahramanlıklarla dolu bizim geçmişimiz... Onlardan biri de ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kınıyorum !... Onların geçmişte kahramanları yok !... O yüzden ; Batman'la, He-man'la, örümcek adam'la, Süperman'la vs. v.s.. avunuyorlar... Ama bizim geçmişimiz öyle değil !... Kahramanlarla, kahramanlıklarla dolu bizim geçmişimiz... Onlardan biri de İsklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy... Ve Çanakkale'de şehit olan 250.000 kahraman... Bazıları bu insanları anımsatacak günlerin gelmesini hiç istemiyor. Yine mi Çanakkale... Yine mi Mehmet Akif Ersoy... Yine mi İstilal marşı........ Dev gazetelerinde, dev televizyonlarına sene-i devriyesi gelmesine rağmen, Ne, o büyük şairden bahsediyorlar, ne İstiklal marşımızdan, ne de 250.000 şehitten... Ama Onlar en büyük Cumhuriyet savunucusu !!!!! Vatanı için şehit olanlara sayfalarında yer vermezler ama Brezilya carnavalına yer verirler.. Milli marşımıza ve şairine yer vermezler ama beş para etmez magazin haberlerine sayfalar ayırırlar. Cumhuriyetçilermiş !!!!!.... Yalancılar... Yazıklar olsun kahpelere ! Yazıklar olsun iki yüzlü hainlere ! Yazıklar olsun 250.000 "çanakkale şehitlerine" gazetelerinde, televizyonlarında bir satır cümle ayırmayanlara... Kınıyorum cümlesini !!!... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kınıyorum !... bu kınamanıza en kalbi duygularımla katılıyor bu vesile ile tekrar o kahraman şehitlerimizi anıyorum ruhları şaad olsun. dün bu konuya dair bir yazı yazmıştım umarım okumuşsunuzdur. bu hassasiyet bakımından,sitemiz supermeydan'ı nice medya kuruluşlarından daha vatan sever,daha değerli görüyorum.. emeğinize sağlık |
| | |
| | #3 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 21 Rep: 2032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kınıyorum !... Alıntı:
Bu ülkenin bir ferdi olarak tepkimi dile getiriyorum... Allah tüm şehidlerimizin şehadetini kabul etsin... amin | |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kınıyorum !... Sana katılıyor ve bende büyük acı,keder içerisinde kınıyorum hemde canım...Sen ve senin gb duyarlı kişiler oldukça asla unutulmaz şehitlerimiz sağol varol.....Allah tüm şehitlerimizin ruhlarını şad etsin... |
| | |
| | #5 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kınıyorum !... Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kınıyorum !... evet yazıklar olsun diyor ve katılıyorum |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kınıyorum !... Kardeş teşekkürler, Güzel yazmışsın. Ama madem durum böyle ne yapacaksın. Bu günleri unutmayanları da tebrik edeceksin. Teşekkürler basının bir kısmı !!!! |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kınıyorum !... Bende kınıyorum ve rahmetle anıyorum keşke imkanımız olsaydı da şehitlerimizi dinleyebilseydik bizlere ne diyeceklerdi eminim ki bizlere ne kadar mutlu olduklarını anlatırlardı ve şunu ilave ederlerdi ( keşke yeniden dünyaya gelsek yine rabbimiz için canımızı feda etsek diyecekleinden eminim rabbim şefaatlarına hepimizi layık etsin..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |