![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "bildiğini zannetmek... öğrenmenin en büyük düşmanıdır...!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkdaşlar sizden ricam şu düşününki bügün uyandığınızda askeriye hükümete darbe vurmuş ilk düşünceniz ne olurdu..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | bildiğini zannetmek... öğrenmenin en büyük düşmanıdır...!!!! arkdaşlar sizden ricam şu düşününki bügün uyandığınızda askeriye hükümete darbe vurmuş ilk düşünceniz ne olurdu |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 242 Rep: 23925 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bildiğini zannetmek... öğrenmenin en büyük düşmanıdır...!!!! türkiye bir 25 yıl daha kaybetti yine kimse birbirine güvenmeyecek. eski 12 eylülü bizler sadece dinledik yaşayanlar o günlerden nefret ediyor
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: bildiğini zannetmek... öğrenmenin en büyük düşmanıdır...!!!! |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: bildiğini zannetmek... öğrenmenin en büyük düşmanıdır...!!!! Alıntı:
Neden buradayım neden bende bir vatandaş olarak görünmüyorum derdim. Hukuk devletini sorgular idim beynimde. Ve sanırım artık yıllarca tam karar veremediğim şeyi yapardım içim yanarak | |
| | |
| | |