![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar neden açtığım konular ve yazdığım şirler okunmuyo siz yeni gelen arkadaşları böyle dışlarmısınız. oysaki bend eüye olduğumda çok heyecanlanmıştım yeni dostluklar edineceğimden çok emindim ama böyle giderse üyeligimi sildirmek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo arkadaşlar neden açtığım konular ve yazdığım şirler okunmuyo siz yeni gelen arkadaşları böyle dışlarmısınız. oysaki bend eüye olduğumda çok heyecanlanmıştım yeni dostluklar edineceğimden çok emindim ama böyle giderse üyeligimi sildirmek zorunda kalacam . varsa yazdıklarımda bir hata söylerseniz memnun olurum.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Ankara Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo tamam canım bundan sonra ben senin yazdıklarını hep takip ederim böyle üzülme... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo cidden söylediklerine çok üzüldüm sakın biryere gitme sana site olarak ihtiyacımız var. ama seninde biraz sabırlı olman lazım. bende toplasan bin tane konu açmışımdır ama çoğunu okuyan bile yok senin yine okuyanın var ayrıca 88 mesajda 700 e yakın rep puanı toplamışsın bence hiçde ilgisiz kalmıyor konuların |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo ,elbette ki okunuyor neden böyle düşünüyorsun ki.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Konular genellik ile anasayfada kalır ise daha çok okunuyor sanırım, ama üstüne başkalarıda gelip konu açınca kayboluyor konular:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo ha şöyle gelin yamacıma bakem ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Mahalli bir dille cevap verelim o zaman. Annacında değilde dalında duralım olmaz, mı? ne dersiniz. Siz güzel konular açın da Türkçemiz zenginleşsin.. siz galiba benim türkçemi beğenmediniz yoksa benmi öyle hissettim |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 132 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Türkçe'nizi beğenmediğimi nereden çıkardınız? Tam tersi bir yaklaşım içindeyim. Buyurun zenginleştirelim dedim. Siz yazmaya ve Türkçe yazmaya devam ediniz. |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Türkçe'nizi beğenmediğimi nereden çıkardınız? Tam tersi bir yaklaşım içindeyim. Buyurun zenginleştirelim dedim. Siz yazmaya ve Türkçe yazmaya devam ediniz .. siz başlayın efendim zenginleştirmeye .. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |