![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu aralar pek sık giremiyorum siteye ama nezaman girsem çoğunlukla sizin mesajlarınızı görüyorum.98 mesaja 718 rep toplamışşınız ,yazdıklarım okunmuyor diye düşünmeyin,hiç kimse okumasa dahi adminler mesajlarını gene okuyordur için rahat ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo bu aralar pek sık giremiyorum siteye ama nezaman girsem çoğunlukla sizin mesajlarınızı görüyorum.98 mesaja 718 rep toplamışşınız ,yazdıklarım okunmuyor diye düşünmeyin,hiç kimse okumasa dahi adminler mesajlarını gene okuyordur için rahat olsun. bu arada biraz geç olacak ama aramıza hoş geldin Selinamm |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo arkadaşalrın çoğu bunu söylüyo 98 mesajda falan gerçekten bravo diyecem kendime bide şımaracam galiba:Entusiasmado: |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Benim Türkçem zengin ve özenlidir zaten. Size de tavsiye ederim.. erkişi neden bana karşı böyle agresifsin anlamadım amacın tartışmakmı söyle gardımı alıyım bende yani:Entusiasmado: |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Agresif olduğuma nasıl olduda kanaat getirdiniz? anlamadım, bir çoğunun ne dediği anlaşılmaz cevaplarına ters, onart cümlelere karşıyım ve sizide destekledim, ama siz tersten okudunuz veya baktıysanız o başka veya öyle algıladıysanız, tekrar size yazıklarımı okuyun ve son kanaatinizide yazın bari. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo erkişi sana karşı samimi arkadaşça davranmaya çalıştıkça sen yalnış anladın en basitinden sana sen diye hitap ederken sen siz demekte ısrar ediyorsun . aslında pes edecek yapıda biri degilim ama ortamı germek istemiyorum. pes diyorum artık tamam.. |
| | |
| | #17 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Konunun çok uzadığını düşündüğümü söylemeden geçemeyeceğim.Sizin yazılarınız okunmasaydı, bu kadar yorum yapan olmazdı.Demek ki okunuyormuş....Söyleyeceğim bir kaç şey var ama zamanı gelince söylerim.İyi Forumlar
__________________ |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo yani şimdi suçlu benmi oldum söyleyeceginiz şey neyse söyleyin lütfen bekliyorum . ben sadece okunmuyo diye bi espri yapmak istedim ve biz erkişi arkadaşımla tatlı sert bi şekilde konuşuyoruz sanırım öyle olduğuda anlaşılıyor neyse cidden merak ettim bana söyleyeceginiz şeyi |
| | |
| | #19 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo Size söyleyeceğimi nereden çıkardınız???Genel olarak söyleyeceklerim var.Özellikle bu tür konularla alakalı olarak....Kimin, kiminle nasıl tartıştığınız beni hiç ilgilendirmiyor.Ben erkişi ile yazışmalarınıza istinaden bunları söylemedim.Zamanı gelsin söylrtim.Lütfen benimle alakalı olan kısmı uzamasın.İyi Forumlar
__________________ |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27360 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kimse benim yazdıklarımı okumuyoooooooo bencede uzamasının hiç bir anlamı yok benimle ilgili olan kısmıda kapansın artık lütfen.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |