![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Hayvanlara yapılan eziyeti protesto ediyorum!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "hayvanlara cok yazık yaa :( neden kurban bayramında koyun,koç,inek,dana vs. kesilerek sevap kazanılsın ki bi fakire yardım edip hayır duasını almak daha ii bence üstelik bi ailenin karnıda doyar böylece..sürüklenerek ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Hayvanlara yapılan eziyeti protesto ediyorum!! hayvanlara cok yazık yaa :( neden kurban bayramında koyun,koç,inek,dana vs. kesilerek sevap kazanılsın ki bi fakire yardım edip hayır duasını almak daha ii bence üstelik bi ailenin karnıda doyar böylece..sürüklenerek götürülen hayvanlara üzüldüğüm kadar başka bişeye üzülmüyorum :( |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hayvanlara yapılan eziyeti protesto ediyorum!! bence haklısın o gunun sartlarında mecburen kesılıodu hayvanlar fakırlara baska turlu yardım yapılamazdı cunku para yoktu ekonomı yoktu devır degıstı bence artık hayvanları kesmeye gerek yok |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |