![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Bebeklere Tecavüz.." başlıklı konu görüntüleniyor, "BEBEKLERE tecavüz cezasinin müebbetlestirilmesi için yasa teklifi ankete acildi. :: cananaritman :: önemli simdi 800 bine yaklasti 1 milyon olunca yasa teklifi kabul edilecek... Lütfen bu konuya duyarsız kalmayalım bebeklere ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Bebeklere Tecavüz.. BEBEKLERE tecavüz cezasinin müebbetlestirilmesi için yasa teklifi ankete acildi. :: cananaritman :: önemli simdi 800 bine yaklasti 1 milyon olunca yasa teklifi kabul edilecek... Lütfen bu konuya duyarsız kalmayalım bebeklere tecavüz eden hayvanları cezasız bırakmayalım... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: Bebeklere Tecavüz.. Bu yazıyı bi kaç gün önce listemede yer alan herkese yollamıştım(online olanlara)Sana da yollamıştım.Ben im aklıma gelmedi foruma taşımak.Çok duyarlı bir davranış tebrikler.+rep |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |