![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "Kanlı köpek dövüşleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Birçok ülkede yasak olmasına rağmen Türkiye dahil pek çok ülkede illegal olarak sürdürülen köpek dövüşleri Yasaklansın Afganistan'da legal olarak yapılan Kanlı köpek döğüşlerinden fotograflar için Tıklayınız..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kanlı köpek dövüşleri Birçok ülkede yasak olmasına rağmen Türkiye dahil pek çok ülkede illegal olarak sürdürülen köpek dövüşleri Yasaklansın ![]() Afganistan'da legal olarak yapılan Kanlı köpek döğüşlerinden fotograflar için Tıklayınız
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanlı köpek dövüşleri BU ne kadar büyük bir vahşet böyle :( hayvanların çektikleri eziyeti ve acıyı hayal bile edemiyorum . Gerçekten içim burkuldu . Ben de protesto ediyorum bu ve bunun gibi insanlık dışı görüntüleri .:( Yazık ... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kanlı köpek dövüşleri Bunlar insanlığını yitirmiş kişiler.Bunları görünce insanlığımdan utanıyorum. |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 70 ![]() | Cevap: Kanlı köpek dövüşleri o köpeklerin çevredeki bütün canlıları yemesini okadar çok istedimki resimlere bakarken ! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |