![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "TT. Çalışanşarını, Ben Protesto Edeceğim..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Her çalışanın grev hakkı vardır, ancak verilen zamma burun kıvırarak bir yere varılmaz bence.Bağlantım, ikide bir gidiyor.Hastahaneler, bankalar,online çalışan devlet kurumları büyük sıkıntı yaşıyorlar.Bende böyle giderse, tt. çalışanlarını protesto edeceğim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | TT. Çalışanşarını, Ben Protesto Edeceğim... Her çalışanın grev hakkı vardır, ancak verilen zamma burun kıvırarak bir yere varılmaz bence.Bağlantım, ikide bir gidiyor.Hastahaneler, bankalar,online çalışan devlet kurumları büyük sıkıntı yaşıyorlar.Bende böyle giderse, tt. çalışanlarını protesto edeceğim valla |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben protesto etmeyecegim, Protesto ediyorum, Emek falan hikaye bunların emeğe saygısı olsa ,Bize Halka saygısı olur,cunku yapılan sabotajlardan madur olan bizleriz. Aşağıdaki videoyu izledikten sonra Yuuuh! diyorum telekomculara |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: TT. Çalışanşarını, Ben Protesto Edeceğim... :Extranado:ben senrine katılmıyorum ve bende sana yuh diyorum bilmeden konuştuğun için bunu yapan telekom çalışanı değil taşaron firmadır neden dersen o saha dolabında arza çoğaldığı için bizde grevde olduğumuz için yapılamadığından onlarda bu yola başvurup biz çalışanlar üzerine atıyorlar hiçbir çalışanımız ekmek yediği kapaya pislemez onları biz yaparken gözlerimiz bozuldu dizlerimiz tutuldu bukadar emeğe biz hainlik yapmayız yapamayızda sonuçta ben bu kurumdan evime ekmek götürdüm çocuğumu büyütüp evlendirdim buna nebenim nede diğer çalışma arkadaşlarım hiç bir şekilde gönlü elvermez biz hakımızı sabotajla değil ana yasal haklar içerisinde arıyoruz ve bu kurumunda bekçisiyiz ben ce sen hakını veya maduriyetini bu şekilde arama varsa bir şikayetin veya problemin bağlı bulunduğun telekom müdğrlüğüne giderek şikayetini veya mazeretini bildir çünkü oradaki memur arkadaşlar çalışıyor seninde hizmet beklemen vadaş olarak hakın sen bizi protesto edmektense önce hakkını aramıyı öğren bence |
| | |
| | #5 | |
| Banned | Alıntı:
Haklarını aramaları en doğal haklarından biri ancak SOSYAL YAŞAM KESİNTİYE UĞRUYOR ve bu kasıtlı yapılıyorsa, dur demek gerekir... | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: TT. Çalışanşarını, Ben Protesto Edeceğim... Ben sadece Şırnak'ta olduğunu sanıyordum ADSL problemlerini ama anladım ki Türkiye'de Telokmun olduğu her yer Şırnak. ![]() Türk Telekom’un yıllardır Türk halkının hakettiği İnternet hizmet kalitesini sunmamasını, yetersiz müşteri hizmetlerini ve daha önemlisi devletin sağladığı tekel sayesinde böylesine kalitesiz bir hizmet için istenilen aşırı yüksek fiyatlarını protesto ediyorum. Yurtdışında yaşam masrafları ve dolayısıyla servis maliyetleri Türkiye'nin çok üzerinde olmasına rağmen, DSL tarifelerini karşılaştırdığımız zaman ortaya inanılmaz bir durum çıkıyor; Örneğin aşağıdaki fiyat tablosunda da görüleceği üzere, Amerika'da verilen hizmetin 3'te 1'i için Türk Telekom 5 kat daha fazla ücret talep ediyor ve yaşam pahalılığı dillere destan İngiltere'de sunulan hizmetin yarısı için ise 2.5 kat daha fazla para istiyor. Kaldı ki, yurtdışında verilen hizmetin çok daha iyi olduğu ve ender olarak kesinti yaşandığı (yılda bir ya da iki defa) hepimiz tarafından bilinen bir gerçek. Örnek fiyat tarifeleri: - Amerika (AT&T Yahoo): 1.5 mbs sınırsız : 12.99 dolar AT&T Yahoo! Broadband Prices and Packages - İngiltere (BT Broadband) 1024 kbs sınırsız : 26.4 dolar (15.31 pound) http://www.adslguide.org.uk/ısps/ıspinfo.asp?ısp=bt - Türkiye (Türk Telekom) 512kbs sınırsız : 65.2 dolar (87.83 YTL) TÜRK TELEKOMUNIKASYON A.S. | ANA SAYFA id=304 Bu fahiş ücretler karşılığında verilen hizmetin kalitesizliği, devamlı yaşanılan kesintiler ve müşteri hizmetlerini aradığımızda yaşanan her internet problemi için müşterilerde kusur aranması Türk Telekom’un müşterilerine ne kadar değer verdiğinin göstergesi aslında. Görünüşe göre yaşadığımız sorunların bütün nedeni ya bina içi kablolalamızın kötü olmasında, ya da yerel ağda problem olmasında. Hızlı internet vaadi ile kendisinden hizmet aldığımız Türk Telekom teknik altyapısı ve özellikle DNS sunucularında (bknz:DNS - Vikipedi) yaşanan problemler yüzünden verdiği hizmeti sürekli olarak aksatıyor, ve ne yazık ki kullanıcılarına saatlerce, hatta bazen günlerce süren kesintiler yaşatıyor. Ücretini fazla fazla ödediğimiz hizmetin karşılığını alamadığımız gibi, Türk Telekom İnternet'i tekelinde bulundurduğu için, düzgün müşteri hizmeti alabileceğimiz başka bir şirkete geçme "lüksümuz" de söz konusu değil. Kısaca Türk Telekom'u protesto ediyorum! Ya aynı ücrete çok daha iyi servis getirin ya da verilen hizmete oranla düşük bir fiyat sunun. Binlerce kişinin desteğiyle göndereceğimiz protesto sayesinde sesimizin duyulmasını ve bu haksız ve kabul edilmez uygulamaya son verilmesi sağlayalım. Lütfen, protestomuza destek olun... Türk Telekom’un yıllardır Türk halkının hakettiği İnternet hizmet kalitesini sunmamasını, yetersiz müşteri hizmetlerini ve daha önemlisi devletin sağladığı tekel sayesinde böylesine kalitesiz bir hizmet için istenilen aşırı yüksek fiyatlarını protesto ediyorum. Yurtdışında yaşam masrafları ve dolayısıyla servis maliyetleri Türkiye'nin çok üzerinde olmasına rağmen, DSL tarifelerini karşılaştırdığımız zaman ortaya inanılmaz bir durum çıkıyor; Örneğin aşağıdaki fiyat tablosunda da görüleceği üzere, Amerika'da verilen hizmetin 3'te 1'i için Türk Telekom 5 kat daha fazla ücret talep ediyor ve yaşam pahalılığı dillere destan İngiltere'de sunulan hizmetin yarısı için ise 2.5 kat daha fazla para istiyor. Kaldı ki, yurtdışında verilen hizmetin çok daha iyi olduğu ve ender olarak kesinti yaşandığı (yılda bir ya da iki defa) hepimiz tarafından bilinen bir gerçek. Örnek fiyat tarifeleri: - Amerika (AT&T Yahoo): 1.5 mbs sınırsız : 12.99 dolar AT&T Yahoo! Broadband Prices and Packages - İngiltere (BT Broadband) 1024 kbs sınırsız : 26.4 dolar (15.31 pound) http://www.adslguide.org.uk/ısps/ıspinfo.asp?ısp=bt - Türkiye (Türk Telekom) 512kbs sınırsız : 65.2 dolar (87.83 YTL) TÜRK TELEKOMUNIKASYON A.S. | ANA SAYFA id=304 Bu fahiş ücretler karşılığında verilen hizmetin kalitesizliği, devamlı yaşanılan kesintiler ve müşteri hizmetlerini aradığımızda yaşanan her internet problemi için müşterilerde kusur aranması Türk Telekom’un müşterilerine ne kadar değer verdiğinin göstergesi aslında. Görünüşe göre yaşadığımız sorunların bütün nedeni ya bina içi kablolalamızın kötü olmasında, ya da yerel ağda problem olmasında. Hızlı internet vaadi ile kendisinden hizmet aldığımız Türk Telekom teknik altyapısı ve özellikle DNS sunucularında (bknz:DNS - Vikipedi) yaşanan problemler yüzünden verdiği hizmeti sürekli olarak aksatıyor, ve ne yazık ki kullanıcılarına saatlerce, hatta bazen günlerce süren kesintiler yaşatıyor. Ücretini fazla fazla ödediğimiz hizmetin karşılığını alamadığımız gibi, Türk Telekom İnternet'i tekelinde bulundurduğu için, düzgün müşteri hizmeti alabileceğimiz başka bir şirkete geçme "lüksümuz" de söz konusu değil. Kısaca Türk Telekom'u protesto ediyorum! Ya aynı ücrete çok daha iyi servis getirin ya da verilen hizmete oranla düşük bir fiyat sunun. Binlerce kişinin desteğiyle göndereceğimiz protesto sayesinde sesimizin duyulmasını ve bu haksız ve kabul edilmez uygulamaya son verilmesi sağlayalım. Lütfen, protestomuza destek olun... Sayın Türk Telekom Yetkilileri, Biz aşağıda imzaları bulunan Türk Telekom DSL müşterileri olarak; Türk Telekom’un fahiş fiyatlarla kalitesiz DSL hizmeti sunmasını, sürekli meydana gelen ve artık alışkanlık haline getirdiğiniz internet kesintilerini ve müşteri hizmetlerinin yetersizliğini protesto ediyoruz. Yetkililerden, her ay düzenli ödemesini yaptığımız hizmetin eksiksiz ve Türk ekonomik parametrelerine uygun fiyatlarla sunulmasını arz ediyoruz. Saygılarımızla, Türkiye DSL kullanıcıları |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |