![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Şikayet ve Protesto ediyoruz forumu içinde "serfszler yine iş başında 13 şehit" başlıklı konu görüntüleniyor, "içimden bu serefszlere küfür etmek geliyo ama aklıma onlara layık bir küfür yada bela gelmiyo. yinede yetersiz gelicek ama allah soylarını kurutsun onların ve onların eylemlerini destekleyenlerin her platformda onların ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | serfszler yine iş başında 13 şehit içimden bu serefszlere küfür etmek geliyo ama aklıma onlara layık bir küfür yada bela gelmiyo. yinede yetersiz gelicek ama allah soylarını kurutsun onların ve onların eylemlerini destekleyenlerin her platformda onların destekçisi sempatizanı olanların ve terör örgütüne terör örgütü demeyenlerin hepsinin toptan soylatı kurusun inşaallah çoluk çocuklarından çıksın acıları.tüm şehitlere allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum diliyorumda ya o şehitlerin anaları babaları nasıl dayanıcak bu acıya geride kalan eş çocuklar nasıl dayanıcak çok zor çok zor allah yardımcıları ve yardımcımız olsun.. ama askerimize güveniyorum yakında görürüz o köpek ölüsünden değersiz leşlerini dağların bir köşesinde. dikkatimi çeken bir konuyu yazmak istiyorum sanki eskiye nazaran daha organize daha planlı saldırmaya başladılar bu köpek soyları birileri eğitiyormu ne,bunların akıl hocaları bir planlayıcıları vardır muhakkak yoksa köpeğin aklı neki plan yapsın.şimdi en az 2 3 gün tüm televizyonlarda şehit cenazelerinin haberleri eminim bu serefsz köpek soyları bu haberlere bakıp o şehit analarının ağlamalarını görünce sevinirler. sonra yetkililerin açıklamaları işte efendim mücadelemiz kararlılıkla sürüyor halkımız içini rahat tutsun yok işte bunlar son çırpınışları,beni en çok sinir eden açıklamada bu zaten ben şahsen bir akp ve tayyip erdoğan yanlısı biri olarak bu açıklamasına çok kızdım efendi bu sonçırpınışları diyonda her çırpınışlarında 13 13 götürüyorlar yurtdaşlarımızı. terörün bu hükümet döneminde arttığını söyleyen insanlara artık kızmıyorum yada hala kızmalımıyım onuda bilmiyorum.ama tek bildiğim şu an pc nin başında düşüncelerimi yazacak rahatlığım varsa bunu önce allaha sonra o şehitlere borçluyum allah cennetinden en güzel yerleri versin onlara inşaallah AMİN Konu Mevt tarafından (07-10-2007 Saat 10:52 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: sansur |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned | Cevap: ********ler yine iş başında 13 şehit BIRAK ABİ YA.BU KONU BENİM BEYNİMİ KAYNATIYOR.ALLAH'INDAN BULSUN HEPSİ.AĞZIMA GELENİ YAZMAK İSTİYORUM AMA FORUM VE SİZLERİN HATIRI VAR. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: ********ler yine iş başında 13 şehit yav arkadaşım yaz ne hatırı insan olmayana bela küfür etmek kimsenin zoruna gitmez giden varsa bu forumdan gitsin kim olursa olsun. forumdaki yöneticiler sen pkk ya bela okudun diye seni kısıtlıcaklarmı? |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ********ler yine iş başında 13 şehit pkk denilen o zibidiler asla ama asla Yüce Türk milletinin Yüce ordusuna bulaşamayacaklardır. Zaten o taşeronu değil onları besleyenleri bulmak lazım ve cezalandırmak lazım. Yüreğim kanıyor yine... Allah Şehitlerimize Cenneti mekan eylesin kalanlara da sabır versin :(
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |