![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor... Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir? Not:Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çogu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Cevabı Yakında! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) cevabını söylememişsin doğangüneş.... lütfen kendim hakkındaki gerçeği öğrenmek istiyorum... acaba ben de potansiyel bir katil miyim..???
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) Cevap: Genç kiz, adamin cenazeye gelecegini ve adami orada görecegini umuyor. Bunu dogru cevapladiysaniz, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu unlu bir Amerikan psikoloji testiymis. Öldürebilme zihniyetine sahip kisiler buna dogru cevap verirlermis. Seri katillerin çogu bu teste hiç düsünmeden dogru cevabi vermisler. Dogru cevabi bulamadiysaniz, ne iyi.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) he hee buldum dermişimmm 40 yıl düşünsem aklıma gelmes bu beeee |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) hımmmm:confused: ne desem kiii :cool: :redface: tabikide düşünemem canımm dün otopsi görüntülerine bakayım dedim (arkadaşlar sağolsunlar eklemişlerr ) tansiyonum gitti 8 5 kendime gelemedim kaç saat izlemedim daha tamamını anla yaneee aklıma gelirmi gelmesmi artık :wink: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) bu soruyu öğretmen bize sormuştu tüm sınıf 1 saniye düşünmeden doğru cevabı verdi |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) hiç aklıma gelecek cevap değil doğrusu bu konu daha öncede verilmişti ve ben çok uzun süre düşünüp doğru cevabı bulamamıştım..:redface:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) Psikolojik ve kriminal suçlarda Amerika ve Türkiye en iyisi! Araştırma,olay yeri inceleme,kanıt toplama ve yapılan analizlerde en başarılı ülkelerdeniz?Kriminal incelemelerde balistik,analiz,tahlil araştırmalarında hata payı en düşük ülkeyiz bir söz vardır Olur böyle vakalar Türk Polisi yakalar!Polisimiz suç araştırmada oldukça iyidir ve polis aslında bilmediğini zannettiğimiz bir çok bilgiye fazlasıyla sahipler gerek donanım gerek eğitim ve yüksek teknolojiyle donanmış olarak!Ve bu yapılan testi Türk polisine sorsanız saniyesinde cevabını verir?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Rep Gücü: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öldürme Sebebi(Psikolojik bir test) çok değişik bi cevap ben kardeşinin sevgilisi olduğu için öldürdüünü düşündüm bir an ama değilmiş neyse zaten bu gencecik yaşta hapislere düşmek istemem:biggrin::biggrin::biggrin:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |