![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "kadın karninda bebegiyle birlikte ölüyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bizim köy insanimizin her zamanki düsüncesi allah verdi allah aldi diyerek hic bir kontrol muyane yapilmadan ayni gün yikanip kefenlenip öglen namazi ile birlikte köyümüzün mezarliginda topraga veriliyor Aksam oluyor ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kadın karninda bebegiyle birlikte ölüyor Bizim köy insanimizin her zamanki düsüncesi allah verdi allah aldi diyerek hic bir kontrol muyane yapilmadan ayni gün yikanip kefenlenip öglen namazi ile birlikte köyümüzün mezarliginda topraga veriliyor Aksam oluyor bütün köyün hayvanlarini güden coban mezarligin yanindan gecerken mezarligin icinden garip sesler karisik ciglik ve aglama seslerine benzer sesler duyuyor Muhtara kosuyor durumu anlatiyor bir anda bütün köy duyuyor ellerinde fenerleriyle mezarliga geliyorlar ama uzun süre hic bir ses duymuyorlar Tam geri döneceklerken tiz boguk ama derinden gelen aglama sesi onlari durduruyorlar uzun süre sesin yerini tespit etmeye calisiyorlar sonunda mezarlikta en taze toprakta gelinin mezarindan geldigini anliyorlar dedem derdiki bütün köy elimizle kazdik mezari bu arada ses duruyor ama kazmaya devam ediyorlar daha sonra kazma kürek geliyor köyden bütün topragi kaldiriyorlar Sadece tahtalar kaliyor binbir güclükle teker teker kaldiriyorlar Bütün fenerler mezara yöneliyor dedemin dedigine göre korkunc bir manzaraymis ilk basta gördügüm yirtilmis parcalanmis kan icinde bir kefen korkudan ve bagirmaktan deforma olmus bir surat ve ordan kurtulmak icin tahtalari tirmalayan parcalanmis parmaklar ve ayaklar derdi Birde kefenle topragin arasinda yatan bebek ikiside havasizliktan ölmüsler veya kadin korkudan yada acidan ölmüs olabilir her ikiside tekrar yikanip kefenlenip ayni mezara topraga verilmis Ne zaman dedemin mezarina ziyarete gitsem bu olay aklima gelir hep anneyle bebegin yattigi mezari arar gözlerim ama 50 sene önceki mezarlar coktan kayboldu 20 seneden beri bu olayi hatirlar ve o kadinin cektigi acilari ve korkulari düsündükce bütün vücudum beynim dahil buz kesiyor |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |