![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Üstümü Ört Baba" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstümü Ört Baba Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve “Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört” diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: “Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!” Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz… Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Üstümü Ört Baba Şeytanın,cinlerin şerrinden,şeytanlaşmiş insanların şerrinden Allah'a sığınırız. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Re: Üstümü Ört Baba gerçekten öle bunu yapan dinimizden olamaz bence insan bile değildir yorumun için saol iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Re: Üstümü Ört Baba bencede bunu yapanın bi müslüman olduğu sölenemez bunu yapan kişi insan olmayı kaldıramamış tuhaf bi yaratığa çevirmiş kendini |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu insanlıktan nasibini almamış yaratıkla ilgili söynecek çok söz ve küfür var aklımda.Hepsini tek tek saydım.Ama yazmam doğru değil.Böyle yaratıkların bu dönemde değil ölüye, yaşayana bile saygısı kalmamıştır.Sanki 17 aylık bebeğe,80 yaşındaki nineye,komşunun 7 yaşındaki oğluna,bacısına,annesine,teyzesine yapılan ve duyulan duyulmayan bütün tecavüzcülerin bu vampirden pekte farkı yok aslında.İnsanların irade ve nefis genlerine birşeyler olmuş.Eksik ve yanlış dini bilgi,sevgisiz büyümüş çocuklar,şiddet gösteren ebeveynler bunların genlerini bozuyor.Sonrada topluma salıyorlar. Hepimizin çoluğu çocuğu yani ailesi var.Bunlardan korunmak için Allah a(c.c) dua etmekten başka bir çaremizde kalmıyor.Çünkü kimle ,nerde,nasıl karşılaşacağını ve kimin nasıl insan olduğunu bilmene imkan yok.Allah (c.c)iyi insanlarla karşılaştırsın. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: Üstümü Ört Baba küfür etmek isterdim ama forumun kuralları ve benim terbiye sınırım buna fazla musade etmiyor böle insanlar hala var ya yaşamaktan utanıyorum resmen allah herkese hayırlı ölümler versin |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstümü Ört Baba gerçekten haklısın hepsine katılıyorum meys artık sığınacak ve güvenecek kimse kalmadı burdanda bunu çıkarıyoruz iyi forumlar |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstümü Ört Baba ALLAHIM inanmıorum bu olay gerçekten doğrmu ALLAHIM bu insanın sonu diğer tarafta yeri ne olacak off ya |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üstümü Ört Baba bu olay gerçekten bursada yaşanmış bir hikaye aslında gün yüzüne çıkmamış buna benzer daha çok dramlarımız var insanın ölümüne bile saygıları yok iyi forumlar... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbuldan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: Üstümü Ört Baba işte dünyada böyle şerefsizler de warrr.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |