FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Korku Gerilim

bu sesler cehennemdenmi geliorrr

İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "bu sesler cehennemdenmi geliorrr" başlıklı konu görüntüleniyor, "Rusya'da bir kaç bilim adamı yeraltı tabakalarındaki kırılmaların sesini kaydetmek icin 14.4 kilometre kuyu kazıyorlar ve bu dinleme cihazlarını yerleştiriyorlar.Ilkinde çok zayif frekansta insan sesini duyuyorlar ama böyle bir şeyin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-01-2007, 01:03 AM   #1
Uye

girdapsedef has a spectacular aura aboutgirdapsedef has a spectacular aura aboutgirdapsedef has a spectacular aura about
bu sesler cehennemdenmi geliorrr

Rusya'da bir kaç bilim adamı yeraltı tabakalarındaki kırılmaların sesini kaydetmek icin 14.4 kilometre kuyu kazıyorlar ve bu dinleme cihazlarını yerleştiriyorlar.Ilkinde çok zayif frekansta insan sesini duyuyorlar ama böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşündüklerinden ilk etapta bu yerleştirdikleri cihazdan gelen sesler olabileceği kanaatine varıyorlar.Daha sonra daha yüksek frekanstaki sesleri algılayabilecek cihazi yerleştirdiklerinde hayrete düşüyorlar , çünkü yerin dibinden milyonlarca insanın çığlık seslerini duyuyorlar.Ve çoğu bilim adamı işini bırakıyor
http://www.kotuvepis.com/depremsesi1.swf
girdapsedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 27-08-2007, 04:42 PM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

delux_74 is on a distinguished road
Cevap: bu sesler cehennemdenmi geliorrr

Beni duyduğuma göre o sesler insana değilde insanlar dünyaya inmeden önce Cin taifesi varmış. Bunlar Allah'ın emirlerine uymayıp hep yasakladıklarını yapmışlar. Allah da küçük cehennem olan dünyanın altında onları hapsedip cezalandırıyormuş. Bilmem ne kadar doğrudur ama bir gerçek var ki biz insanlar her geçen gün Allah'ın emirlerini yerine getirmeyerek yaradanımıza karşı dahada asi olmaya başlıyoruz. Doğal afetlerin depremlerin olduğu yerlere bir bakın hele. O insanları yaşam tarzlarına bakın. Allah adaletlidir. Haketmeyene öyle feci deprem yahup başka tarz ölüm vermez. Allah gitgide bozulduğumuz için deprem gibi şeyle bizlere ibret alın diyor. Biz ne yapıyoruz peki her yıl depremde ölen kişileri anıyoruz. Yahu ewer siz felaket istemiyorsanız Allah'a sığınsanıza. Siz Allah'ı sadece zor anınızsamı hatırlıyorsunuz. Aklımızı başımıza alalım. Bizim sonumuz daha kötü. Biz küçükte değil en büyüğünde en ızdıraplısında olan bir kıvılcımı dünyayı bir anda yok edecek güze sahip olanda azap çekeceğilz. Sait Nursi' ye sorarlar: "Efendim cehennemde korkmalımıyız" diye. O da : "Korkmayın, ödünüz patlasın" diyor. Peygamber efendimiz daha insanları cehennemdeki en az, en hafif azap göreceği yeri görünce "Benim ümmetim buna nasıl dayanır diye ağlamaya başlıyor." Bizim gözümüzü körleştirmişler. Bırakın şu tv yi açın Kur'an-ı Kerim'i biraz gerçeklere bakın. Biz bundayaya kariyer yapmaya zengin olmaya yada lider olmaya adam öldürmeye vs olmaya gelmedik. Ama siz neyin peşindesiniz. Sadece siz değil bende bu aptallıklara kanıyorum. Yakında istanbul'da deprem bekleniyor. Bilim adamlarının tahminlerine göre 2029 da.. Yine kim ölecek dersiniz. Sadece hakedenler ölecek. Belki bende olacam orda.. Müslüman olarak öleyim başka bişey istemiyorum. Bu davirde müslümanım deyip çoktan imanını kaybetmiş insanlar var onda dedim bunu. Sizde Allah'a sığının dua edinki felaketler size gelmesin. Kendinize iyi bakınız, umarım biraz olsun artık islamı ciddiye almıssınızdır.
Not: Bu yazdıklarımı herkes üzerine alınmak zorunda değildir.
delux_74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 02-07-2008, 02:45 AM   #3
Yeni Kayıt

samocan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

samocan71 is on a distinguished road
Cevap: bu sesler cehennemdenmi geliorrr

ya aslında böle şeylere inanasım gelmio ya
samocan71 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil