![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "hamile sanılan kız" başlıklı konu görüntüleniyor, "14-15 yaşlarındaki bi kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyomuş, sabahları yataktan çok zor kalkıyomuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | hamile sanılan kız 14-15 yaşlarındaki bi kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyomuş, sabahları yataktan çok zor kalkıyomuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bi erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyomuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, "Bu yaşta... Allahım, allahım, kepazelik bu" dese de kız hala hamile olmadığını söylüyomuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bi tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış. Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış taabi. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bi ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış. Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bi kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: hamile sanılan kız Bilemiyorum ama umarım kimsenin başına gelmez.Artık şu oldu deseler inanacak hale geldim.Hyat işte
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: hamile sanılan kız bilmiyorum,inanılması güç bir olay.yazan arkadaş berede ve kimin başına geldiğine dair,veriler verseydi belki daha inandırıcı olurdu. saygılar |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 278 Rep: 27562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hamile sanılan kız mantiksiz' bence insanin bedeninde yumurta dollenemez' yani dollenmis yumurta bile olsa imkansiz'' ahtapotun hava almasi gerekli ayrica' su icinde eriyik hava var' boyle birsey mantiksiz' belki kizdaki kist ahtopota benziyordur ' miyomlar sekilsiz ahtopot olsaydi bi kere batardi Biz turki insani ahtopotu tanimiyoruz'' yemedigimiz icin;(ben yerim) dunyada papagan agzina benzeyen tek canli ahtapottur' ayni papagan gibi agzi vardir' o kiz bi kere bundan rahatsiz olacakti''' bunun disinda butun vucudu kikirdaksidir cok mantiksiz-teorisel ve olasilik bakimindan |
| | |
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: hamile sanılan kız peki gebelik dışı hamilelik nasıl oluyo o zaman karın gebeliği mesela????
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Aktif Uye ![]() | Alıntı:
yada gebelikle hamilelik aynı şeyler değilmi? bencede teorik olarak çok saçma ve olanaksız,bikere mide asitleri o yumurtayı eritecek kadar güçlü salgılardır bence.saygılar | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye | Cevap: hamile sanılan kız hiiiyk denize girerken bidefadahamı düşünmek kerekecek?paylaşım için teşekkürler |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hamile sanılan kız Eğer tümör deseydi bu kadar şaşırmazdım ama ahtapot bana çok da inandırıcı gelmedi açıkcası . RAA arkadaşımın dediği dışgebelik ise hakikaten tıpta olan bir durum . Çok eminim zira annemde benden önce hayali gebelik olayı yaşamış . Bu tamamen psikolojik bir durum olmakla beraber çok çocuk isteyen kadınlarda gerçekleşen bir durummuş ( laf aramızda ben oniki yıl sonra dünyay gelmişm yani biraz zor olmuşum ve bu arada annem hayali gebelik yaşamış ) :)) |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: hamile sanılan kız bence saçma gibi gözüküyo ama gerçekde olabilir kızın annesi daha önceden götür seydi belkide oyumurta çatlamıcakdıı |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hamile sanılan kız dış gebelikten bahsediosun sanırım..zigotun uterusa yapışmayıp da yumurta kanalı ya da karında büyümesinden..zaten o şekilde de bebek yaşamıo ki..kaldı ki bu ahtapot midede nası büyür yani ayrıca mideden hamilelik nası oluo o hayvan orda nası canlı kalıo..yutulan saç ve tırnakların falan büyüdüğünü duydun da ahtapot çok saçma geldi bana da... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |