FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Korku Gerilim

misafir cinler

İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "misafir cinler" başlıklı konu görüntüleniyor, "misafir cinler - " Size anlatmak istiyorum. Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım. Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm. Beklemeye başladım. Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-01-2007, 12:23 AM   #1
Uye

girdapsedef has a spectacular aura aboutgirdapsedef has a spectacular aura aboutgirdapsedef has a spectacular aura about
misafir cinler

misafir cinler - " Size anlatmak istiyorum. Çok güzel bir gündü en sevdiğim arkadaşlarımı evime çağırmıştım. Beraber çay içeriz oturup dertleşiriz diye düşünmüştüm. Beklemeye başladım. Tabi boş durmuyordum müzik dinliyor günün keyfini çıkarıyordum. Olacaklardan habersizdim her zamanki ki gibi fondaki müzik her ne kadar hareketlide olsa içimde birşeyler oluyordu. Gündüzdü ama karanlıklar hissediyordum. Kapı çalındığında korkmadım desem yalan olur. Gelenler onlardı arkadaşlarım en sonunda geldiniz diyip eve konuk ettim onları bir kenara oturdular gülüp eğleniriz diye gelmişlerdi ama suskunlardı. Konuşturmak için çok çalıştım ama çabasızdı. İçeceğimiz bir bardak çayın bizi neşelendirebileceğini düşünüp oradan çay getirmek üzere ayrıldım. Garipti çünkü birbirleriyle bile konuşmuyordu. İçimi tarifsiz duygular kapladı neler oluyordu acaba. Yanlarına çaylarla geldiğimde ikisi birden bana öyle bir baktılar ki gözlerinde nefret vardı. Havayı dağıtmak istedim yine sustular. Tam o esnada arkadaşım çayını upuzun tırnaklarıyla karıştırmaya başladı. Tırnaklar gördüğüm an kaynar sular boşandı. Korkuyordum nasıl uzaklaşabilirdim... (Cinler insan kılığına girdiklerinde ya tırnakları uzun olur yada vücutlarının bir bölümü farklı olur) Son çırpınışlarımdı. Kaçmalıydım tam o esnada bugüne kadar sesine sinir olduğum kapı zili bana en güzel şarkılar gibi gelerek çaldı. Müsadenizle diyip kapıya yöneldim sessiz durmaları beni korkutmuştu ama kapıyı açmak son çaremdi. Kapıya yöneldim kapıda abim vardı. Hızla olayı anlattım hadi gidelim çabuk olmalıyız kaçmalıyız dedim içerde cinler var. Nerden anladın dedi. Kısaca önemsemeyerek uzun tırnakları vardı dedim. Abim hızla yüksek sesle tırnaklarını gösterip böylemi dedi. Ve o anda bayılmışım sonra geciken arkadaşlarım geldiğinde beni ayıltılar.
girdapsedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 29-10-2007, 11:32 PM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

marli is on a distinguished road
Cevap: misafir cinler

merhaba,
ben de bu ilimlerle uğraşıyorum.
tecrübelerimden bildiğim kadarıyla bu olaydan sonra ya tedavi oldunuz ya da hala sıkıntıız devam ediyor. tedavi olduysanız nasıl tedavi olduğunuzu yazabilir misniz?
marli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 30-12-2007, 08:44 PM   #3
Yeni Kayıt

fatih48045048 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aksaray`li FATIH...68AksaraY68...

fatih48045048 is on a distinguished road
fatih48045048 - AİM üzeri Mesaj gönder fatih48045048 - MSN üzeri Mesaj gönder fatih48045048 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

bu olay sendemi oldu.nasil ölmedin ?????? ben 2. dünyadaydim simdi yaw.ala alla nasil oldu bu olay , valla bende simdi korktum.......alla alla
Alt 22-02-2008, 05:10 PM   #4
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Gerçekten oldumu bu olay şimdi
yavrum böyle şeyler düşünmeyin ve Besmelesiz adım atmayın yaaaa...
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-02-2008, 08:10 PM   #5
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

..YuDuM.. will become famous soon enough..YuDuM.. will become famous soon enough

ayyy bismillahirahmanirahim... Allahım bizi kou yarabbim !
..YuDuM.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-03-2008, 11:31 PM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Miyaww is on a distinguished road

tırstım valla yaw :S sağol pay. için..
Miyaww isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-07-2008, 02:38 PM   #7
Yeni Uye

funda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli biri
funda.da - MSN üzeri Mesaj gönder

1.cinler insan kılığına giremez 2.cinler sadece eşya cisim hayvan kılığına girebilirler böyle bir olayın yaşanmayacağını ve arkadaşımızın halisilasyon görebileceği ihtimali çok yüksek yanlış bilgi edinmeyin arkadaşlar imanını dört dörtlük yaşayan insanların zaten bu gibi şeylerle alakası olmaz
funda.da isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil