![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Garantili Korku" başlıklı konu görüntüleniyor, "Garantili Korku şimdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!! odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası warsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Garantili Korku Garantili Korku şimdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!! odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası warsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ses olmicak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bi ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duwarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı örüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturunçabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi... bide herhangi bi durumda mesuliyet kabul etmiyorum...:eek: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garantili Korku ya cihese ben yaptım bişi olmadı:biggrin: |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garantili Korku aynısını yaptınmı gerçekten; olayı anlatan olur diyo valla bilemem denemedim denememde iyi forumlar... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Garantili Korku Çisehe süpersin :biggrin: :biggrin: :biggrin: Sedef sende aynı derecede komiksin :biggrin: Tebrikler Çisehe :wink:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garantili Korku rica ederim keyifli dakikalar geçirmenize birazda olsa katkım olduysa ne mutlu bana... iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Garantili Korku deneyin ama ciddi olun şokum arkadaşlar...:eek: accayip bişi bu ama lütfen konstre olun ve herkes yapmasın çünkü baya korktum yani..:eek: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Garantili Korku ya siz ciddimisiniz gerçekten |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbuldan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 21 ![]() | Cevap: Garantili Korku walla bunu bende denedim ama hiç bişe olmadı.... |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Garantili Korku Arkadasım ben yasam enerjisi adlı bitane bilim adamının kitabini okumuştum. Kitapta senin anlattığın şeydende bahsediyordu. Bana kalsa ben korkmam. Çünkü onun daha öncede ne olduğunu ben öğrendim. Bu arada bunu yapıpta bişey göremeyenler gerçtekten göreceğine inanmamış demektir. Gerçekten göreceğine inanacaksın kardeşim. Gördüğün şey insanın Aura enerjisidir. Garip değilmi, ama gerçek. İnsanın etrafında renkler oluyor. Renklerin az olduğu yer varsa siz o bölgenizden rahatsızssınız demektir. Daha fazlasınıda asiz öğrenin. Googleden MARANKİ diye yazın belki ilgili sitesine ulaşırsınız. Bunlar gayet var olna gerçekler. Tamamiyle bilimseldir. Korkacak birşey yoktur. Kalkamamanın sebebi ise sanırım rahatlama sonucu arkadasımız hafif transa geçmiş. Ama bunun hakkında bilgili olmayınca böyle fikirlere kapılıyor. Ama siz yinede harici bişey için akşamları ayna karşısına geçip sakına uzun süre yüzünüze bakmayın. İşte kafayı o zaman yeme riskiniz var. Ben denedim başta çok korktum ama sonunda ben o gördüğüm korkunç manzaradan korkmamayı öğrendim. Cesareti olan karanlıkta uzun süre ayna karşısında yüzüne odaklansın. Kaçıp gitmesse neyim. Kendine güvenmeyenler yapmasın. Delirme riski yüksek... Saygılarımla............. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Garantili Korku bişey olmadıki ama yaa:( |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |