![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "şiddetle uyarıyorum +30" başlıklı konu görüntüleniyor, "videoya tıklamadan önce bi daha düşün..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şiddetle uyarıyorum +30
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | :D Kardeş fallahi ne oldugunu tam olarak göremedim... çünkü ekran bozuk gösteriyoo.. ama tahmınım birini lime lime doğrıyolar galibaaaaa.... ve doğrana kişide can çekişiyo demi?? offff midem bulandı yaaaaaa.....:)
__________________ [/color]By_KaVuN |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: :D bu ne bööle yaa ![]() |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 yok böle bir sey yaa bu vahset yaa müslamansanız sunuda unutmamak gerek "bir insanı öldürmek bin insanı öldürmek gibidir" |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bunelan böyle allasız galiba bunlar!!! |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 cıddı sekılde cok korktum vahset resmen .... |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 buna benzer vahşetler yine izlemiştim ya bunlardaki nası vicdan onların asla cennette yeri yok ALLAH onların belasını versin |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 Ya bunlar müslüman değil üzerindeki ünüforma amerikan askerlerininkine benziyordu. Ben onlarda bu hayvanlığı beklerim. Gerçi bunu hayvanlık değil daha öte bişey. Ben ölenlere değil kalleşçe öldürenlere acıyorum. Onlar cehennemi tatmayı haketmiş insanlardandır bence. Yok müslümanlıkta böyle bişey. Onlarda müslüman değil. Onlara müslüman demeyin, müslümanlığın adını kirletmeye girer bu. Gerçi bunu kimse başaramaz ama siz yinede tedbirli olun... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |