![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "şiddetle uyarıyorum +30" başlıklı konu görüntüleniyor, "hızımı alamadım-tabıkı musluman degıl,bunlar sıyonızme hızmet eden zavallı bıtmıs amerıkan kopeklerı islam dini dıyorkı "öldürecegin,kuduz köpek dahi olsa,işkence etmeyin....H.Ş." ırak ve zavallı halkı içimizdeki kanayan yara-malesef bu zulume bızlerde turk ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 hızımı alamadım-tabıkı musluman degıl,bunlar sıyonızme hızmet eden zavallı bıtmıs amerıkan kopeklerı islam dini dıyorkı "öldürecegin,kuduz köpek dahi olsa,işkence etmeyin....H.Ş." ırak ve zavallı halkı içimizdeki kanayan yara-malesef bu zulume bızlerde turk halkı olarak ortak edıldık tecavuze ugrayan cocuklar kadınlar,öldurulen ınsanlar aklıma geldıkce sızler gıbı bende aglıyorum-dualarımla yanlarında olmaya calısıyorum ve sıddetle kınıyor devamlı bu zulmu ışleyenlere beddua edıyorum |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 AMİNNNNN girdapsedef.Abi bu nasıl bişey ya bunlar insan olamaz ya.Sahiden berbat.Sinir bozucu bişey özellikle bayan arkadaşlar pek seyretmesin derim ben. |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 Benim kesin kanaat getirdiğim bişey var bunlar insan değil.Allah nasıl bilirse öyle yapsın bunları.Bence bayan arkadaşlar pek izlemesinler bunu. |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye | +30*2 bu istenen bişey değil ama bazen bende böle olması gereken durumlar var terör suçlularına birebir---->siz bizim insanlarımıza acımadınız deyip keseceksin bunları birde hırsızlara birde çocuklara tacizde bulunanlara bence birebir yöntem paylaşım için teşekkürler |
| | |
| | #25 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 858 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bende izlerken içim acıyarak ve midem bulanarak izledim ancak.bunlar naptıda bole oldu diyede dusunmedim değil..tabiki hiç bir gerekçe insan öldürmeyi haklı kılamaz..heleki bole işkenceyle can çekişe çekişe..ama arkadasında dediği gibi bunlar cocuklara,hamile kadınlara tecavüz edip liğme liğme goğrayan insanlardansa bir daha dusunurum bu acıma hissini..askerliğimizi keklik gibi günahsız yere hergün öldüren pkk lı teröristlerse bir daha dusunurm acımam gerekip gerkmediğini..bu tarz pislikler nekdr hake etse,tabiki ALLAH en dogru cezayı bilir..tabi bu videodakiler için demiyorum,sebebini bilmiyoruz..
__________________ melek |
| | |
| | #26 |
| Banned | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 ben izleyemiyorum ama yaa!!!!! |
| | |
| | #27 |
| Aktif Uye | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bekle biraz raa hemen gelmiyor.bende bekledim öyle açıldı |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 tek kelimeyle iğrenç. :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |