![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "şiddetle uyarıyorum +30" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu sitede bu tür şeylerin ne işi var arkadaşlar bunları izleyerek ne elde edeceğiz söylermisiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bu sitede bu tür şeylerin ne işi var arkadaşlar bunları izleyerek ne elde edeceğiz söylermisiniz?
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 dehşet sacmalamışla bunlar insan degil aq |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 ne yazık ki bu olayları kendilerini müslüman olarak geçinen ve islamı kötü bir prestij kazandıran insanlardır. islamın onaylamadığı bir çok şeyi islam adına yapmakta cahiller sürüsüdürler. bunlara insan demek mümkün değil hayvanlardan bile daha aşağlıklar. |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bu videoya +200 de yazsan yeridir arkadaş hiçbir ademoğlu kurbanlık koyun gibi kesilmek istemez |
| | |
| | #17 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 Ben tıklamadım bile. bu tur görüntülerle psikolojinizi bozmayın arkadaşlar. |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bu ne yaa ben böyle linklere tıklamam bilee lütfen arkadaşlar çok kötü bir durum yaa insanı doğramak ne iştir ki ne zihniyettir ki böyle birşey yapıyorlar yazık valla
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 16 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 allah belalarını versinn ne vicdan bee ben düşmanım olsun yine böyle öldüremem yaa kardeşim sizde nie koyuyonuz böle videoları :D |
| | |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: şiddetle uyarıyorum +30 bunu 3 ayrı sıtede daha ızlemıstım-lutfen adres yaparken acıklamada yazınız.. bu goruntuler ıraktan-ABD nın barıs getırdıgı ulkeden,ALLAH belalarını versın bu zulumu yapanların,İNSALLAH bunu seyreden herkez bır bela okur-okurda kımbılır belkı bırı tutar,yıne gerıldım yaaaa |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |