![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "kabir azabı (resim + yazı)+18" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm herkese cok merak ettim ya saol..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 slm herkese cok merak ettim ya saol |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 gerçekden boyle bişeyi paylaştığınız içintşkkürler:redface: |
| |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: biraz sag duyu tamamen haklısın abii valla bizim milletimiz tamamen fırsatcı olmuş ben acıyorum böle insanlara ne bu ya benim bildiğim bu resim kadın cesedi ben daha önce görmüştüm başka sitede bu ormanda bulunmuş bir kadın cesedi neden böle bişeyler yapıyolar anlamadım neyse size iyi günler inanmayın böle şeylere belki hikaye dogrudur ama resimle alakası yok resim çünkü kadın cesedi erkele alaksı yok bakan görür demii inanmayın arkadaşlar .......................... |
| |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 çok dehşet birşey gerçekten |
| |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 yenıyım resme nerden girecem bulamıyorum lütfen cevap yazın |
| |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 anlamıyorum biri bana acıklasın nerden resme girecm resime |
| |
| | #37 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: biraz sag duyu beyler ben de öle düşünüyorum Allah bizi böle şeylerle sınamaz.Yüce Allah her şeyi önceden görür bilir duyar.Bunları hatırlatmayagerek yoq bence.Ama böle bir şeye şahsen ben inanmadım.Bu arada ben bu haberi cuma namazında bir hocanın vaazında duydum.bir de neden bunun resmi yok.SAyfa görüntülenemiyor diyo.:)bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi.her kesdüşüncesinde özgürdür. |
| |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 bu resım pek cok sıtede yayınlandı.bır sıtede cesıtlı olumlerın konu oldugu rotten.com da yayınlandıgı eski bir resim oldugu acık.lütfen bır seylere öncu olmak istiyosanız daha düzeyli adımlar atın.insanların dını duygularıyla oynamayın |
| |
| | #39 | |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10799 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 Alıntı:
Siz yeni uyesiniz galiba Bizlere oncu olup daha duzeyli adımlar atarsınız artık Hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz | |
| |
| | #40 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kabir azabı (resim + yazı)+18 Degerli arkadaslar önce selamlar,şu bir gerçekki insanların inançlarında temel kurallar vardır.Bence bu resin basit bir animasyon tiplemesidir,burdaki insanın aşırı şiddete maruz kalmış bir hali var gibi,mezardan çıkan bir insanın üstünde umman müslüman bir şehir ve ölüleri kefenlenerek defnedilir neden üstünde kefen yok ben yeterince inandırıcı bulmadım üzgünüm |
| |
![]() |
| Etiketler |
| kabir azabı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |