FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > ÝNSAN > Korku Gerilim

Web Tasarým Estetik R R key ödemeleri R R R R Alýþveriþ

kabir azabý (resim + yazý)+18

ÝNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "kabir azabý (resim + yazý)+18" baþlýklý konu görüntüleniyor, "Alıntı: adaminbirisi ´isimli üyeden Alıntı ben mukaddes kitabý inkar ediyorum demiyorum. mukaddes kitap ve ona inananlar benim inaçlarýmý inkar ediyor yani islamý ve ona özel her þeyi kesinlikle inkar eder. ..."

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 24-03-2008, 03:14 PM   #91
Kýsýtlanmýs Uye
SUPERMEYDAN

Cinistan has a spectacular aura aboutCinistan has a spectacular aura aboutCinistan has a spectacular aura about
Cevap: kabir azabý (resim + yazý)+18

Alıntı:
adaminbirisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben mukaddes kitabý inkar ediyorum demiyorum.
mukaddes kitap ve ona inananlar benim inaçlarýmý inkar ediyor yani islamý ve ona özel her þeyi kesinlikle inkar eder.

bunlarý boþver.
sen durduk yere inançlarýnýn reklamýný inandýðýn kitabýn tanýtýmýný yapýyorsun.
konumuz mezardan çýktýðý idda edilen bir ceset.
sen kabir ve ceset dýþýnda her konuya deðindin.
cinlerle ruhlarla bu konunun ne ilgisi var?

amacýn yahova þahitliðini tanýtmaya çalýþmaksa onu bileyim.
inandýðýn deðerleri çürütecek çok þey var elimde.
O zaman kabir azabý konusunda birþeyler yazarsan, konuya dönmüþ oluruz. Sen ne hakkýnda yazarsan yaz, beni ne ilgilendirir. Ama dediðini gibi Kitabý Mukaddes'i doðru kabul ediyorum. Ve cin konusunda Kitabý Mukaddes'in açýklamalarýný temel alýyorum. Gerçekten Tanrý neden cin diye birtakým kötü ruh varlýklarý yaratsýn ki! Cincilik ve ruhçuluk konularý da benim konularým. Ben uzun zaman önce "yaþanmýþ bazý olaylardan" bu tip konularýn cinlerle ilgili olduðunu anladým. Ve ister bu konu olsun, ister UFO konusu olsun, isterse Reenkarnasyon konusu olsun - konu çok- arkasýnda neler döndüðünü rahatlýkla görmeye baþladým. Sen televizyonda bir film izlersin ama ben izlediðim zaman filmin içeriðinde ruhçulukla ilgili neler olduðunu kolayca anlarým. Sadece bu kadar da deðil, ama bu tip konulardaki bazý olaylarla ilgili þeyler de bana kalsýn. "...cinlerle ruhlarla bu konunun ne ilgisi var?" demiþsin. Ýyi etmiþsin de, senin düþüncene göre öyle. Ama benim düþünceme göre öyle deðil. Anlaþýlan inandýðýn konularýn cinlerle ilgili baðlantýlarýnýn yapýlmasý seni rahatsýz etmiþ.

peygamberimiz ve cinler - Islamiyet.gen.tr

Sorularla Ýslamiyet | Cinlerden peygamber gelmiþ midir?

Sorularla Ýslamiyet | Peygamberimiz cinleri görmüþ müdür?

Bunlarý da mý boþverelim: Bunlar ne demek oluyor?
"Hani cinlerden bir gurubu, Kur'an'i dinlemeleri için sana yöneltmistik. Kur'an'i dinlemeye hazir olunca (birbirlerine) "Susun" demisler, Kur'an'in okunmasi bitince uyaricilar olarak kavimlerine dönmüslerdi. Ey kavmimiz! dediler, dogrusu biz Musa'dan sonra indirilen, kendinden öncekini dogrulayan, hakka ve dogru yola ileten bir kitap dinledik. Ey kavmimiz! Allah'in davetçisine uyun. Ona iman edin ki Allah da sizin günahlarinizi kismen bagislasin ve sizi aci bir azaptan korusun."(Ahkam Suresi 29-31)
Bu vak'a, cinlerin Peygamber Efendimizle ilk karsilasmasiydi. Bundan sonra yine bir gün Peygamber Efendimiz ashabina söyle hitap etti.:
"Ben gece vakti gidip cinlere Kur'an okumakla emrolundum. Pesmden kim gelecek?" Resûl-i Ekrem bu sözü ikinci ve üçüncü defa tekrarlamissa da ashab gene önlerine bakmislardi. Son tekrarinda Ibn-i Mesud "Ben gelirim" dedi ve birlikte Mekke'nin üst tarafinda Si'b-i Hacûn'a kadar yürürler. Oraya vardiklarinda Resulullah bir çizgi çizer ve;
"Ben sana dönüp gelesiye kadar buradan disari çikma!" diye tembih eder ve ayrilir. Ibn-i Mesud siddetli bir gürültü isitir. Cinler Resûl-i Ekrem'in üzerinde keklikler gibi uçusmakta, ayaklari ile taslari yuvarlamaktaydilar. Bazilari da def çalmaktaydi. Nihayet peygamberimiz kusattilar, ve onu göremez olur. Ayaga kalkar. Resullullah eliyle oturmasini isaret eder. Kur'an okumaya basladiginda, cinler yere yapisir halde dururlar ve görünmez olurlar.
Nihayet peygamberimiz ona gelir, buyurur ki.
"Bana gelmek istemistin degil mi? Eger gelseydin sana iyilik getirmezdi. Onlar cindi. Kur'an dinlemek üzere gelmislerdi, sonra kavimlerini inzar etmek üzere döndüler. Benden azik istediler. Ben de kendilerine kemik ve deve pisligini azik olarak tahsis ettim. Kimse kemikle ve bir de deve pisligi ile taharet almasin" buyurdu.
Kuran’da ‘Nusaybin Cinleri’ Konusu-1 - TOPLUM VE TARH - Blogcu

Cinler

CÝN VE ÞEYTAN

Cin mektubu ve âyât-ý hýrz hakkýnda .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Toplumda insanlardan birçoðu (benim yakýn çevremde de var) gördükleri rüyalarýn çýktýðýný söyleyip dururlar. Bunlardan biri benim çok yakýným olan biriydi. Kocasý da "Ya bu kadýn ermiþ mi olmaya baþladý" demeye baþlamýþtý. Ona bunlarýn arkasýndaki þeyleri anlatýr anlatmaz, rüyalarý kesildi! Eðer bu kabir azabý konusunun cinlerle, ruhlarla ilgisi yoksa, olmadýðýný anlat olsun bitsin. Ya da, en iyisi neyle ilgili olmadýðýný deðil de, asýl neyle ilgili olduðunu anlat, herkes bilsin. Kabir Azabý'nýn Tanrý'yla bir ilgisi varsa, bunu ayrýntýlý bir þekilde anlat. Evet. Soru þu:

KABÝR AZABI NEYLE ÝLGÝLÝDÝR?

A- Din ile ilgilidir.

B- Cin ile ilgilidir.

Bana göre cinler birçok sahte inancý insanlara yaymýþlar o kadar. Kökeni Babil'e ve baþka putperestliklere kadar giderler.

Örneðin Babil'in ve Mýsýr'ýn üçlü tanrýlarý vardýr. Ve Asurlularýn tanrýsý "Asur" üç baþlý olarak gösterilir. Þimdi bu inançlar günümüze kadar biraz þekil deðiþtirerek gelmiþler ve Hýristiyanlýkta da üçlük inancý olarak yer bulmuþlar. Ama yalnýzca Hýristiyanlýkta da deðil.

Babil'in üçlü tanrýlarý:

Sin: Ay tanrýsý (Hilal þeklinde)

Þamaþ: Güneþ tanrýsý (Güneþ þeklinde), (Þamaþ Arapça'da Þems), (Þemsiye = Güneþlik)

Ýþtar: Yýldýz tanrýsý (Yýldýz þeklinde)

AKTÜEL - Toplum
Sin - Vikipedi
ÅžamaÅŸ - Vikipedi
İştar - Vikipedi

Mýsýr'ýn üçlü tanrýlarý:

Osiris

Ýsis

Horus

Osiris - Wikipedia, the free encyclopedia

Özetle þunu söyleyeyim: Dinleri iyi bilmek için cinleri iyi bilmek lazým. Bana göre tabi ki. Siz ne yaparsanýz yapýn. Dert etmeyin. Bakarsýnýz belki ben de birgün bir rüya yoluyla hidayete ererim. Rüyama giren "aksaçlý, nur yüzlü kutsal zat" bana doðruyu gösterir. Belki uygun bir zamanda da onun türbesine gider mum dikerim. Ama artýk benim için zor, önce bir þu bildiklerimi bir unutsam, arkasý kolay.
Cinistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajý Digg'e ekleMesajý del.icio.us'a ekleMesajý Technorati'ye ekleMesajý FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herþey Yarý Fiyatýna..
Alt 24-03-2008, 03:15 PM   #92
Kýsýtlanmýs Uye
SUPERMEYDAN

Cinistan has a spectacular aura aboutCinistan has a spectacular aura aboutCinistan has a spectacular aura about
Cevap: kabir azabý (resim + yazý)+18

MESAJ SÝLÝNMÝÞTÝR

AYNI MESAJI DIGER UYELERE CEVAP ADI ALTINDA TEKRAR TEKRAR FORUMA EKLEDÝÐÝNÝZDEN (FLOOD) UYELÝÐÝNÝZ KISITLANMIÞTIR.BUNDAN SONRA TUM MESAJLARINIZ KONTROLDEN GEÇMEDEN YAYINLANMAYACAKTIR.
ADMÝN

NOT: Kabir Azabý baþlýðý kapatýlmýþtýr
Cinistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajý Digg'e ekleMesajý del.icio.us'a ekleMesajý Technorati'ye ekleMesajý FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
kabir azabý

Seçenekler
Stil