![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "lütfen okuyun..." başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar lütfen gelişme çağındaysanız veya bu bölümdeki video/resimlere bakamıyorsanız kendinizi zorlamayınız.çünkü bu tür şeyler insan p***olojisini aşırı etkiliyor.bunlara bakmak mesele değil asıl sorun bakrıktan sonra ortaya çıkıyor.ben uzun süredir bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lütfen okuyun... arkadaşlar lütfen gelişme çağındaysanız veya bu bölümdeki video/resimlere bakamıyorsanız kendinizi zorlamayınız.çünkü bu tür şeyler insan p***olojisini aşırı etkiliyor.bunlara bakmak mesele değil asıl sorun bakrıktan sonra ortaya çıkıyor.ben uzun süredir bu tür resimler ve videolarla uğraşıyorum.inanın eskisi gibi değilim. kısa kesmek gerekirse yaşınız küçükse,gelişme çağındaysanız (bu yirmili yaşlarda olabilir)bu bölümü fazla gezmeyin.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif Konu karaca10 tarafından (28-10-2006 Saat 03:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: lütfen okuyun... çoookk güzel arkadaşım paylaşım için saol:) |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: lütfen okuyun... Yerin de bir uyarı. Ben bakmıyorum mesela kafa kesme infazı deniyor. Sadece ilk karşılaştığım da açtım mesajı ve olay başlandığın da çoktan kapatmış idim. Bu tür görüntükleri syretmejk insanı yavaşça duyarsızlaştırır. Gördüğümüz her çirkinlik, her facia ve her vahşet bizden çok şey alıyor götürüyor. bence de dikkatli olunsun. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: lütfen okuyun... eline saylık kardeş bu bilgiler çok yararlı |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 22 ![]() | Cevap: lütfen okuyun... Bilgilendirdiğin İçin SaoL .. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: lütfen okuyun... valla ben 19 dayım ama ne olursa olsun baqarım..çoq meraq ediorum böle şeyleri :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |