![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "+18 olmayan bakmasın" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu resmi daha önce görmüştüm.o kadar ürküttü ki beni buraya eklerken bakmaya cesaret edemedim. Bu yazıyı kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum.Resimdeki cocuk arkadaşlarıyla beraber sundarbana tatil icin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | +18 olmayan bakmasın bu resmi daha önce görmüştüm.o kadar ürküttü ki beni buraya eklerken bakmaya cesaret edemedim. Bu yazıyı kimin yazdigini veya bu resmi kimin cektigini bilmiyorum.Resimdeki cocuk arkadaşlarıyla beraber sundarbana tatil icin gitmişler .Resim cekmelerini istemis.Flaş patladıkdan bir süre sonra cocuk bagırmış ve bayılmış .Iki gun sonra cocuk krizinden ölmüş.Arkadaşları resimi çıkartmışlar ve res imi gorunce cok korkmuşlar.Resim cekilirken hepsi orda olmalarına ragmen gormedikleri bir şey varmış .Birer birer sinir krizi gecirip hastaneye yatırılmıslar reSim burada ![]() korkanlar yorum yazmasın
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif Konu karaca10 tarafından (27-10-2006 Saat 02:35 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın YA BU NE GERÇEKMİ BU ÇOK ÜRKÜTÜCÜ:eek: |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın gerçek olduğunu zannetmiyorum.cinlerin işi gücü yok poz mu verecek millete...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi ya bunun neresi urkutucu bunda kesin var bi hile Foto Montaj falandir kesin.krize girip olecek kadar korkanlar baska birseyden dolayi olmustur bence...
__________________ |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın ya işte ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane...:)
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın yalaaaan yalan photoshoptan herkesin habeeri vardır sanırım. |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın photoshopla bititirmis olayi
__________________ |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Feyktir feyk İnanmayın arkadaşlar....%100 feyk.... fotomontaj...
__________________ [/color]By_KaVuN |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Feyktir feyk görünmeyen varlıkların bütün iş ve güçlerini bırakıp insanların yanına gelip foto çektirceğini hiç zannetmiyorum ama yinede emeğe saygı paylaşım için saol:) |
| | |
| | #10 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın Wayy be cok artistt bakmıs:Orgasmo: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |