![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "+18 olmayan bakmasın" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben daha önce de görmüştüm hiç de korkunç değil...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın ben daha önce de görmüştüm hiç de korkunç değil. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın :smile: ben yaptım resmi kurmaca bir hikaye uydurdum desem uydurmuş olurum :biggrin: |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın bence foto montaj......... |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın Bu resmin inandırıcı olmadığı çok net. Resmen photoshop ürünü. İnandırıcı değil. Ha diyelim ki gerçek bazı kitaplarda der ki; 3.varlıklar yani resme konu olan varlık resimlerde vs. asla görünmez sadece gözlerinden perde kalkmış insanlar butür varlıkları görebilirler. Biraz gerçeklere bakalım lütfen. Böyle saçmalıklarla boşa vakit geçirmeyin. Hepimizin mi gözlerinden perde kalktı yapmayın Allah aşkınaa ayıp ya |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Feyktir feyk ben ce boşu boşuna emek harcayıp bunları fotomontajla yapmışlar kolpa bunlar.boşuna milleti kekliyolar. |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın Nedense bu hayaletler hep birbirlerine benziyorlar :-) |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın başka bir sitede de bu resme bakanların yakın zamanda ölecekleri söyleniyordu.Son dualarınızı edin arkadaşlar sevdiklerinizle vedalaşın çünkü ÖLÜCEEEEEEEEEEZZZZ:):):)
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| | #28 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın ARKADAŞLAR DİKKATLİ BAKARSANIZ... AMATÖRCE BİRŞEY OLDUGUNU ANLAYACAKSINIZ... ÇÜNKÜ YAPILAN MONTAJDA HAYALETİN KENARLARI EN BASİT YOLLA SİLİNEREK SİLİK BİR HALE KOYULMAYA ÇALIŞILMIŞ... ÇOK DİKKATLİ BAKIN HAYALETİN SOL KENARINDAN AŞAGI DOĞRU SİLMEYE CALIŞMIŞLAR AMA Bİ SİLMİŞLER Bİ SİLEMEMİŞLER... BAŞKA BİRYERDEN KESİLEREK FOTOGRAFA EKLENMİŞ... BUNDA SAQDECE ZOR OLAN ASLINDA HAYALET GİBİ GÖZÜKSEDE ONU PHOTOSHOP LA YAPMAK ÇOK KOLAY... BİDE BU ANLATTIGIM PHOTOSHOP VE YA ONA BENZER PROGRAMLARLA İLİŞKİLİDİR... AMA SONUCTA KANDIRMACA İŞTE
__________________ RizeliGenc89 Forumu Konu handsome_89_53 tarafından (25-05-2007 Saat 01:05 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #29 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın Bencede %100 fake... Fotoshop bilenler aynısını yapabilirler. Resmen fotoşop tekniği var bunda yaf. Kenar uçlarına dikkat edin. Hiç gerçeği böyle olurmu. Ve arkadaki her ne haltsa görüntü kalitesinde düşüklük var. Fotoshopcu biraz ince uğraşmış o kadar ama çok ince detayları unutmuş... |
| | |
| | #30 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: +18 olmayan bakmasın bu resimdeki 2 unsurda babalar gibi photoshop .. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |