![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "jıngle bell şarkısı" başlıklı konu görüntüleniyor, "yılbaşında söylenen jıngle bell şarkısını duymuşsunuzdur.bu şarkı tersten okununca çok korkunç oluyomuş.ses sisteminiz varsa sesini kısın..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jıngle bell şarkısı yılbaşında söylenen jıngle bell şarkısını duymuşsunuzdur.bu şarkı tersten okununca çok korkunç oluyomuş.ses sisteminiz varsa sesini kısın
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif Konu karaca10 tarafından (26-10-2006 Saat 01:59 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: korkunç ya varya ödüm patladı ya offf |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 20 ![]() | Cevap: korkunç Güzel paylaşım hocam arkadaşlarımdan duymuştum ama izlememiştim Bu da benzeri bir şey isteyenler izleyebilir ama bu sefer ses sisteminizin sesiniz kısmayın ver korkmayacağınızı aklınızdan çıkarın korkun ki tadı çıksın demi ama :smile: Arkadaşlarınıza da msn den görüntülü konuşma yaparken yollayın ve surat şekillerini izleyin çok güzel oluyor :smile: :smile: :smile: http://www.phpnuketurkiye.org/3fark.swf |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: korkunç :biggrin: yemezler abi onu daha önce gördüm hatta siteyede ekledim sanıyorum.ama güzel paylaşım teşekkürler...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: korkunç ben bunu biliodummm:rolleyes: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: korkunç altıma yatımmmmmmm :(:(:(:(:( |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11688 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: jıngle bell şarkısı hakkaten güselmiş daha önce dinlemiştim fakat yorum yazamamıştım herkese tavsiye ederim rahatlamak amaçlı korku ii geliyor iyi forumlar |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: jıngle bell şarkısı izlediğim en süper en manyak şeydi yaaaa allah canımı alsın hala korkuyrum bu ne yaaaa.... izleyin arkadaşlar süpeeeeeeerrrr..... paylaşımın için saol yaaaa.... oooffffff.... :eek: :eek: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |