![]() |
| | |||||||
İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "Cesareti Olan Buyursun ........" başlıklı konu görüntüleniyor, "Varsa mangal yürekli ya da mangalda kül bırakmayan delikanlı buyursun..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cesareti Olan Buyursun ........
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 174 Rep: 16954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cesareti Olan Buyursun ........ Buyururum:) Bu tür şeyleri severim hiçte korkmam, korkanlarıda anlamam, ne olacak ki, her şeyin sonunda en fazla ölürsün:)) Macerayı severim:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Misafir..
| Cevap: Cesareti Olan Buyursun ........ Yok ben de hiç korkmam.Zaten düşsen en fazla yere düşersin,yerden aşağı gidecek değilsin ya... |
|
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Cesareti Olan Buyursun ........ Alıntı:
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. | |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 333 Rep: 33105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Cesareti Olan Buyursun ........ tabi herkesin farklı zevkleri vardır ama bana dağa tırmanmak tepelerde dolaşmak biraz anlamsız geliyor, yükseklik korkusu olanlara bir defa ordan aşağı baktırmak korkusunu yenmesi acısından faydası olabilir ...
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Cesareti Olan Buyursun ........ Alıntı:
__________________ Cesaretin yoksa.. izle ve dinle.. | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Cesareti Olan Buyursun ........ çok korksam da yine de denemek isterim ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |