FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > İNSAN > Korku Gerilim

lise 1 öğrencisinin intihar mektubu!!!

İNSAN katogorisi Korku Gerilim forumu içinde "lise 1 öğrencisinin intihar mektubu!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Canimdan cok sevdigim annem ve babam´a Sabah uyandiginizda anne yine odama gelip beni uyandirmak isteyeceksin. Belkide bu defaki soguk tenimin sucunu, geceleri ictigim sigara dolayisiyla acik biraktigim pencereye yükleyeceksin. Ama ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-07-2008, 07:33 PM   #1
Yeni Uye

funda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli birifunda.da gözlemlemek için görkemli biri
funda.da - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation lise 1 öğrencisinin intihar mektubu!!!

Canimdan cok sevdigim annem ve babam´a

Sabah uyandiginizda anne yine odama gelip beni uyandirmak isteyeceksin. Belkide bu defaki soguk tenimin sucunu, geceleri ictigim sigara dolayisiyla acik biraktigim pencereye yükleyeceksin. Ama bu defa ben kalkmayacagim anne. Cok düsündüm cok tarttim hayatin hafifligiyle kalbimin agrilarini . Bir cok sorunuz belki yanitsiz kalacak biliyorum. Ama bu dakika hicbirini aciklamaya yetmez artik. Ben bosverdim sizde bosverin. Bu odada kafami yastiga koyup tavana baktigim günlerin anisi geciyor gözlerimden. Yüregim cok burkuldu anne , ne yalniz kalabilmeyi becerebildim nede bir birlikteligin bir parcasi olabilmeyi. Beni ölüme götüren yolun hic mümkünü olmayan bir hayat oldugunu anladim. Hayatim boyunca hic birseye karar veremedim belki ama bu intihar sanirim hayatimdaki en önemli kararim. Kimsenin sucu yok sadece birilerini ben kaldiramadim.
funda.da isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 06-07-2008, 09:56 PM   #2
Altın Üye (nisan 2008)
Altın Üye (temmuz 2008)

blueice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Supermeydan

Blog Mesajları: 2
blueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyorblueice çok gurur duyuyor
Cevap: lise 1 öğrencisinin intihar mektubu!!!

Alıntı:
funda.da´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Canimdan cok sevdigim annem ve babam´a

Sabah uyandiginizda anne yine odama gelip beni uyandirmak isteyeceksin. Belkide bu defaki soguk tenimin sucunu, geceleri ictigim sigara dolayisiyla acik biraktigim pencereye yükleyeceksin. Ama bu defa ben kalkmayacagim anne. Cok düsündüm cok tarttim hayatin hafifligiyle kalbimin agrilarini . Bir cok sorunuz belki yanitsiz kalacak biliyorum. Ama bu dakika hicbirini aciklamaya yetmez artik. Ben bosverdim sizde bosverin. Bu odada kafami yastiga koyup tavana baktigim günlerin anisi geciyor gözlerimden. Yüregim cok burkuldu anne , ne yalniz kalabilmeyi becerebildim nede bir birlikteligin bir parcasi olabilmeyi. Beni ölüme götüren yolun hic mümkünü olmayan bir hayat oldugunu anladim. Hayatim boyunca hic birseye karar veremedim belki ama bu intihar sanirim hayatimdaki en önemli kararim. Kimsenin sucu yok sadece birilerini ben kaldiramadim.

Bu mektup alıntı sanırım ama gencecik bir insanın gelgitler yaşayıpta bunların altından kalkamaması insanlık ayıbı bence .Kara mizah diyelim bu kısa mektuba ...

Seçenekler
Stil